Дата и час: 16 Яну 2026, 12:38

Напиши нова тема Отговори на тема  [ 45 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1, 2, 3
Автор Съобщение
 Заглавие: Re: [ИГРА] Пет минути в главата ми.
МнениеПубликувано на: 11 Ное 2012, 15:37 
Пишете, о, братя
Аватар

Благодарил (а): 58 пъти.
Много обичам да си мисля за всякакви глупости, Ама как мразя да ме прекъсват като правя нещо. Толкова съм смахната и определено е весело... :lol: Какво ли да напиша... ами не знам Може и да не го пратя:( Ще ме мислите за побъркана. Само не се опитвайте да ме анализирате, няма да ви се получи. :mrgreen: Между другото утре имам контролно. Всички ми казват да не го подценявам, ама някак си го правя, защото ме мързи, а и защото си мисля, че е супер лесно. А дано да е... Мразя да се излагам, обичам да се справям със ситуацията. За съжаление мрънкам понякога, ама то без това не може, тъй като си мисля, че ми е от зодията. Бях чела някъде разни глупости. А довечера пак ще гледам една простотия :mrgreen: .
Мисля, че изтекоха 5 -те минути

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: 11 Ное 2012, 23:06 
Вазов
Аватар

Благодарил (а): 269 пъти.
23:00 имам 20-ина отворени прозореца с теми от форума.
Прехвърлям от странната песен с 12-ка на angel_N към deleium-a на Ангел.
...Квартири...: "Давам стая под наем-150лв. в жк.Дианабад" ..."Търсим си съквартирант(и) в Люлин 3"...
Кристо е изписал някакъв нов закон за някакви неща за връзките. Не знам дали ще имам сили да изчета всичко.
Къде е Ер малкото за да се оплача, че Ер малка-та е с нов аватар?
Много флууд... я 23:06 :)

Изображение

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: 12 Ное 2012, 10:58 
Tick Tick Tick
Аватар

Благодарил (а): 423 пъти.
fak написа:
може ли да правим други неща, докато си мислим.. Примерно да гледаме телевизия или да чоплим семки..?

Може и пъпа да си гъдилваш, стига да е в рамките на 5 минути!

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: 12 Ное 2012, 12:20 
Гутенберг
Аватар

Благодарил (а): 289 пъти.
Малко невъзможно ми се струва да си играе на тази игра. В повечето случаи хората, които решават да пишат в тази тема, автоматично започват да мислят за нещо целенасочено, рядко е възможно човек да си проследи мислите без да се намесва в тях, така да се каже. :lol:

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: 12 Ное 2012, 12:26 
Добрата фея
Аватар

Благодарил (а): 920 пъти.
Плазмодий написа:
Може и пъпа да си гъдилваш, стига да е в рамките на 5 минути!

вероятно е възможно и друг да ми го гъдилва..
ше дерзая..

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: 12 Ное 2012, 18:26 
My kinda heaven
Аватар

Благодарил (а): 194 пъти.
Защо винаги, когато ме обземе трудов ентусиазъм, ме разсейвам с глупости. Да, 17:24, засякох 5 минути. Сега трябва да се изкъпя, да си направя списък с нещата, дето трябва да пиша. Дали са качили "Шеметна надпревара". Ама тука още е хладно, да се стопли още малко и тогава ще се къпя. Писна ми да кашлям. И сега трябва да пиша 5 минути, а не мога да си отворя студения чай, като са ми заети ръцете. Айде, 1 минута мина. Оф, това не било толкова забавно. Норвежката ще се скатае за цялата идна седмица, та ще трябва да я замествам. Майната им, да се оправят, аз от четвъртък съм на уъркшоп. Оф, не говорих с Роберт, не мога да пропусна часа при него в четвъртък. Ми ще ходя там, пък после на уъркшопа. Като пиша дума с "уъ" винаги ги размествам и после трябва да трия. Като лилаво и оранжево - много добре знам кой цвят кой е, но им разменям имената и винаги спирам, преди да изрека цвета, за да съм сигурна, че е той, а не другият. Гледай какви глупости мисля, когато трябва да пиша такова нещо. Ще рече човек, че само Достоевски ми е в главата, пък то... ужас. 17:28, последна минута. Май това е най-добрият начин да си изпразниш съзнанието от всякакви мисли - като си дадеш сметка, че трябва да ги запишеш от-до и те бягат. 17:29, уф, слава Богу.

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: 13 Ное 2012, 09:59 
Аз - ок, ти - Слабеев.
Аватар

Благодарил (а): 45 пъти.
9:54 С'я к'во? Трябва да пиша някви лайна, а? Аз сега ставам, не мога да гледам, пие ми се кафе 2 не виждам... Ама трябва да чакам кафеварката да заври, егати... Тъкмо ще изгубя 5 минути. Хората във форума ще си кажат, че имам егати тъпите битови проблеми, което си е така де. Сега ще изжуля едно кафенце, ще пушна една цигарка на джамчето, най-вероятно ще ми се приака зверски, както става всяка сутрин и ще отида да свърша първото добро дело за деня.
Вече се чудя защо вися в тоя фейсбук. Няма клюкарене, няма нищо. Хората сигурно се столкват едни други, аз дори това не правя, дори не пиша статуси. Вече го отварям по навик, не от удоволствие.
Кафеварката завря, ама ще почака, пиша във форума. Днес съм на лекции чак от 5 следобяд, значи имам да губя 7 часа вкъщи. Хората по принцип в тея 7 часа работят върху своето себеизграждане като личности и професионалисти, аз седя, гледам документални филми, чета някви книжки, чат-пат ходя на някъв лост за тупане на килими да се набера 5-6 пъти. И пуша цигари от тъпотия. Т'ва е като в казармата, когато трябва да си наряд. К'во правиш? Пушиш цигари от простотия. За момента заместител нямам. Имаше един пиянка в махалата, който пиеше от сабалян. Пак от простотия. Май още си го има де. А, 9:59, спирам да пиша.

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: 02 Май 2013, 21:32 
THAT guy
Аватар

Благодарил (а): 296 пъти.
скучно ми е
тъпо ми е
akon цепи мрака
чворума пак е умрел
егати скуката
сега с тоя месинджър на фб офлайн или онлайн ме показва?
офффффффффф свърши ми пиенйето
ся трябва да ставам
ужасна работа
тия дали ще пратят оценките преди пак да почнат лекциите?
съмнителна история
баси колко дебилно свърши тоя филм
възмутително
the level of incompetence is too damn high
не мога да реша дали главата ми е празна или просто не мога да си формулирам мислите
тежка дилема
може би по-скоро първото
да, т'ва е най-вероятно
шаляляляляляля
оп, песента свърши
значи остава около минута
хвала юрипийт
цяла минута
имам чувството, че цяла вечност пиша
времето да не е тръгнало назад?
май зациклих
може би не трябваше да си пускам музика преди да почна да пиша
основно песента ми е в главата
а не пея много добре в писмен формат
не че иначе пея добре де
ама пак е по-яко
така че никакво пеене в писмен формат
time's up

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: 02 Май 2013, 22:09 
Cindefuckin'rella
Аватар

Благодарил (а): 224 пъти.
The Stig написа:

все си онлайн с месинджъра...не можеш да се скриеш :)

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: 02 Май 2013, 22:16 
Гутенберг
Аватар

Благодарил (а): 289 пъти.
dismisstorka написа:
The Stig написа:

все си онлайн с месинджъра...не можеш да се скриеш :)

да бее :evil:

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: 03 Май 2013, 12:25 
Форумозавър Рекс
Аватар

Благодарил (а): 54 пъти.
абе тая тема изобщо не е реална.. за 5 минути ми минават 1 милион мисли през главата и ако реша наистина да ги споделя, ще съм единствената осмелила се :Д Повечето сте писали 5-6 реда.. и то все неща от сорта на "сега трябва да пиша някакви простотии", "още 2 минути" и т.н.

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: 03 Май 2013, 22:12 
Пишете, о, братя
Аватар

Благодарил (а): 24 пъти.
Geri.A написа:
абе тая тема изобщо не е реална.. за 5 минути ми минават 1 милион мисли през главата и ако реша наистина да ги споделя, ще съм единствената осмелила се :Д

Сложи едно "18+", за да си спокойна, че си предупредила и почвай. :bigsmurf:

останалото тук е просто суета.

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: 06 Май 2013, 18:34 
Постоянно присъствие
Аватар

Благодарил (а): 239 пъти.
Съмнявам се да издържа пет минути, ама айде... 19:26

Кат Стивънс си мята главата твърде смело и неадекватно, докато пее "Tuesday's Dead" (гледах клипа току-що).
Не съм сигурна харесвам ли новото си сако.
Но пък харесвам идващата буря навън. И мирисът на люляк, който все още се усеща, когато минавам през парка.
Въртят ми се някакви стихове от Набоков в главата, на които попаднах случайно днес ("Странен спомен, ненужно повикан./Да вървим. Боси в мрака. Не гледай назад.")
Току-що получих неадекватен смс. Не, мерси.
Моментно разсейване.
Ще си доглеждам "Амели". Първият път като я гледах, бях на петнайсет. Сега си припомням. Май и себе си от тогава си припомням. Бих искала да си издърпам ушите.
Чака ме тренировка, а мускулната ми треска не е минала. Обаче извратено ми е приятно да се докарвам до изтощение. Май така най-успешно изкоренявам разните плевели в главата си. Впрочем, онзи импулс да тръгна да бягам без спиране, както Том Ханкс във "Форест Гъмп", пак танцува из съзнанието ми. Знак, че ми е време за промяна на нещо в ежедневието.
Мярвам отражението си в прозореца. Ми, отива ми с вързана коса, пък.
"Сектата на егоистите" на Ерик-Еманюел Шмит започва обещаващо.
Гласът на Джордж Харисън, който току-що си почна песента, ме връща към разходка по Дондуков през слънчев август, докато слушам първия му албум. И пак съм на петнайсет. Трябва да си изровя тефтерите и писаниците от тогава, хм.
Писаници, писаници. Чете ми се Мураками. Искам да си поправя най-сетне грамофона, за да мога вечер да си пускам единствената плоча на Бийтълс, която имам (или пък Гершуин, ако ми е Уди-Алъновско настроението), докато пуша на терасата. И като казах тераса, утре трябва да я мия, че днес не ми остана време с къщата. И за бутилка хубаво вино трябва да се огледам. И да си изгладя роклята. И да си полея саксията с розата.
А днес по пътя за София видях в едно село първите цъфнали розови храсти. Май месец е и ми е прекрасно в главата само като си представя късните топли прибирания и розите край моя булевард, край Народния, край разните скрити приказни градски местенца, които знам и предстои да бъдат обикаляни.

19:31- тъкмо ми стана интересно...

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: 05 Юни 2013, 21:02 
Inis Mona
Аватар

Благодарил (а): 130 пъти.
21.55 - повече време ми отне да си наглася езика на клавиатурата, пак ми е сложил фонетика, аз на фонетика не мога да пиша. Като бях малка баба ми ми даваше на нейната пишеща машина да си играя, аз тогава не знаех да чета и пиша и си спомням само, че обичах да я чуквам от страни като ми свърши реда - и сещате се издаваше такъв звън един вид.
Ужасно съм гладна, не гладна точно де, просто ми се яде в стола на натфиз, защото там има евтина манджа манджа, т.е. баш манджа. Иначе цял ден зобя нещо - кифлички, семки, семки, семки, сандвич, семки, наденички, семки, таратор, лудница. Цял ден си бях у нас и имах много работа, но нищо не свърших, буквално. Гледах си само сериали и спамих в социалната мрежа през профила на майка ми защото си нямам фейсбук :mrgreen: . Не знам защо не искам да си направя, понякога мъжо много ми мрънка и казва, че се срамувам от него. Това какво общо има с моя фейсбук не знам, но така или иначе не мисля, че е сериозен. Иска ми се да имах някакво поне подобие на чувство за хумор, чувствам се психопатясала.
22.00

.........ще взема да прочета нещо най-накрая!

за себе си

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: 05 Юни 2013, 21:58 
Вазов
Аватар

Благодарил (а): 269 пъти.
22:52, пиша направо 22:53, защото докато се наканя. Тъкмо говорих с Любо - след 15мин, ще ме вземе. Значи имам да пиша тук 5, да си прегледам 3-те пощи още веднъж, после тази на специалността, да отворя пикаса и да редактирам няколко снимки със шишарки и да ги пусна на колегите. Добре, че е мама... намери ми едни пликове за практиката на колегите. М-то и се натиска трудно. Днес цял ден пиша постове без М и ги редактирам.... Досадно. Охх вече бил долу (почти). Защо, когато трябва да закъснява не го прави. Не че не се уговорихме в 20:00 да се видим по-късно, но нищо не свърших. Най-вече не учих за изпита утре, но иам цяла нощ. Песента, която Търговеца пусна свърши. Пуска пак, ама ми е безчувствена в момента. Въпрос на настроение :roll: мисля. Ха, момчето няма да ме чака повече :) Лека нощ!

Изображение

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Напиши нова тема Отговори на тема  [ 45 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1, 2, 3