Kristo написа:
...
Хай!
Здрасти
Не се познаваме, ще използвам повода да питам някои основни неща:
(повечко са, защото копирах от други теми и ги събрах в 1 пост, да не пускам няколко отделни поста)
1. Как се казваш?
Симона2. Защо така?
Имената и на двете ми баби започват със "С", тати е искал да се казвам Стефани, но мама не е дала, защото така съм щяла да съм кръстена главно на неговата майка; мама искала да се казвам Марина, но тати не е дал, защото така съм щяла да бъда кръстена само на нейния баща и това е бил компромисен вариант, който харесал и на двамата.
3. Откъде си?
Враца4. Какво учиш?
Връзки с обществеността5. Какво те впечатли у форома?
Има много разнообразни теми. И хората са приятни. 6. Какво те нерви у форома?
Май нищо. Отделни мнения, но не помня такива неща.7. Защо пишеш грешно думата "фором"?
Така ми харесва повече
8. Бъзикам се, споко!
9. Какво искаш да ми подариш?
Шоколад
10. Имала ли си морско свинче?
Не, имала съм само котета и куче. 13. Имаш ли си гадже/любовник/съпруг/вибратор?
Имам гадже, но нещата не са много розови в момента. 14. Обичаш ли животните?
Да, много
15. Пушиш ли?
Не.16. Пиеш ли ?
Рядко.17. ДрусЪш ли сЪ?
По цял ден
18. Имала ли си лесбийска афера в бурната ти младост или ти предстои тепърва?
Не съм имала, значи от избора, който си ми дал, ми предстои тепърва
19. Кое е най-бруталното нещо, което си правила в игра на "истината или осмелявам се"
Не се сещам за нищо брутално, спомням си, че обидих много жестоко много добра приятелка, защото така ми казаха, но тя не го разбра като игра...20. Каква е подходящата стайна температура, според теб?
25 градуса 21. няма
Защо няма?22. От кой отбор си?
Левски, защото тати е от Левски, а аз не разбирам от футбол
23. Любим мой пост?
Не се сещам, ще отговоря по късно. 24. Кажи някъв виц, кратък
Иванчо се прозява в клас. Учителката:
- Иванчо, стига си се прозявал бе, ще ме лапнеш.
- Но госпожо, аз не ям говеждо.
Този един от малкото, за които се сетих веднага, а не ми се мисли в момента особено
25. Какво мислиш за Джордж Майкъл
Не съм слушала много негови песни и нямам изградено мнение.26. Какво бъдеще има за големия футбол Еден Азар?
Както казах, не разбирам от футбол
27. Имала ли си домашни либимци - какви?
2 котета, едното умря, другото избяга. И 2 кучета, едното не си го спомням, била съм много малка и съм го имала само 1 ден, тати го е върнал, защото съм го тормозела. Другото живя с около 3 години повече от нормалното за породата си.28. Брат/сестра?
Сестра, по-малка.29. Вашите разведени ли са?
Не. За щастие.30. На колко години за първи път пусна език на момче?
Късно ;д 1631. Мнението ти за Ивицата Газа?
Доста проблеми идват от там, а аз се ужасявам от такива неща.32. Подходящ ли е Любо Ганев за патриарх и защо според теб една част от народа не го иска?
Само част ли?33. Какво мислиш за дабъл пенетрейшъна?
Пас.