|
Тъй като днеска малко окъснях с много неща за правене ... то и вчера де, чак сега пускам новата актуална форонна тема, която да генерира свежи лафове и мъдрост на талази...
А именно...
Как си браните вашето гадже/съпруг/мило/годеник/годеница и прочее от домогвания? Ако палава хлапачка иска да ви отмъкне вашето момче? Или пък млад чаровен младеж се опитва да отмъкне сваляната с мъка у къртовски труд приятелка?
Какви са вашите техники? Тактики? Хитри номерца за контрол или по-изчистена и ясна стратегия?
(съжалявам, че няма анкета, budjet cuts)
И не ми излизайте с "Тя/той моят/а е супер-вярна и никой не я интересува, няма как дори и да си помисли за друг/а". Доказани факти са, че
1/ в състояние на конкуренция, ако единия не прави нищо от сляпа вярва, че гаджето е лудо влюбено, а другия (отмъкващия) прави всичко по силите си - надделява този който е по-приспособим и се променя и действа активно - винаги срещу пасивния, който просто не прави нищо и чака да отмине времето.
2/ Както знаем от една друга моя тема - във една връзка са важни няколко основни неща (не ми се цитират, просто намерете темата) - които подлежат на промяна - доверието се губи, лицата погрозняват, сексът доскучава, гърдите висват и т.н. Демек нищо не е константа, което значи, че трябва поддръжка от ваша страна.
и 3/ Връзката подлежи на всекидневния тест "нима няма по-добър/а за мен?" - който всеки от нас прави постоянно и си представете, ако в живота ви се появи човек, който реално може да отправи предизвикателство и да промени отговора на този въпрос от "Не, мойто си е най-яко" на "Ама да, верно има!".
И какво получаваме? Засилена конкуренция, вашето любимо същество от човешки род и пол бива атакувано от конкурент, който реално има шанс, с течение на единици време (защо няма гръцка азбука у форома, да го обясня с формула?) започва да трупа все повече точки, и съответно да чака ваш лош ход за да ви измести, те са общо казано 2 варианта: а/ сцена на ревност, усилване на вътрешновръзковия контрол и "панаири" б/ пълна апатия, незаинтересованост от наличието на конкурент и пренебрегването на Закона на Кристо за Границите на Променливите величини в Любовта (който щях да обясня с гръцките букви)
Тогава, какво правим, деца мои и Фак?
_________________ Ooh, 1, 2, 3, 4 fire's in your eyes... ...and this chaos, it defies imagination! Ooh, 5, 6, 7, 8 minus 9 lives - you've arrived at panic station!
|