Jamesmagno написа:
Monita написа:
Няма как да съм в сериозна връзка с някой, с който не искам да бъда по принцип, с който не искам да си представям живота си.
И ето, пак твърдиш, че всяка връзка е вечна! Случват се грешки, несъответствия и т.н. Хората се разделят. Тезата ти противоречи на реалността, макар че в много отношения съм съгласен...
Говоря за
сериозна връзка, т.е. вече съм изчистила момента с несъответствията и възможните грешки. Ако една сериозна връзка се провали, това е защото единият от двамата не я иска всъщност. Пак ще го кажа, когато двама души се обичат, разбират и знаят какво искат, те ще са заедно форевър енд евър. Обратното просто няма смисъл. Това е, което се опитвам да кажа - при взаимност в отношенията, двойката получава точно любовната история, която търси. Няма как да е иначе.
Не смятам, че има как да не се получи между двама души - получава се точно това, което са искали или пък нагласата, с която са влезли в отношенията си.
Ако се хващаш с идиоти си има причина за това и тя определено не е, че искаш да си щастлива. Примерно.
Гаджето лъже, когато другият е истеричен и го притиска за всичко, гаджето изневерява, когато си ревнива и самомнителна, имаш ниско самочувствие и си обсебващ/а... Изобщо съм на мнение, че каквото и да става в една връзка, то е работа на двама души. И си е факт. Имам много приятели момчета, които са ги плюли в дадена връзка какви лайна били и т.н. И сега ги виждам с други момичета и те са държат страхотно с тях и са в супер свестни отношения. Като тяхна близка, ми свидетел съм, че са си същите идиоти

. Определено не пораснаха от несполучливите си връзки, напротив - станаха по-отговорни и готини след като започнаха нормални връзки без истерии и драми. Така че, за н-ти път - кой каквото търси - намира и каквото повикало, такова се обадило.