Аз най-често съм ползвала маршрутка 29, но доколкото знам, оттам минава и трамвай 20 (или 22, блах, не помня), и автобус 72 (също и маршрутка 17 от Попа, но маршрутът й е различен от този на 29, обаче пак минава през светофара на бул. Възкресение). Не знам доколко познаваш Красна поляна (аз - хич), затова обяснявам като на идиот.
Ако хванете маршрутка 29, тя минава покрай Mall of Sofia и продължава по Стамболийски. По някоя време завива наляво и влиза в едно кварталче (не знам кое е точно, но маршрутката си върви по сравнително тесни вътрешноквартални улички) и излиза на голям булевард, по който завива надясно.
Почти веднага щом завие, минава покрай едно пазарче (което остава от дясната й страна) и един голям светофар. Слизате веднага след въпросния светофар (голямо кръстовище е, не би трябвало да се объркате, но може да питате шофьора дали това е пазарчето на бул. "Възкресение"), иначе продължавате към Овча купел.

Ако слезете на правилното място (точно след светофара), вероятно ще сте до офис на Прокредит Банк, ама не съм ходила от повече от година там и не знам дали това инфо е още актуално.
Така. Като слезете, продължавате още 20-тина метра в посоката, в която е отпрашила маршрутката и завивате вдясно в междублоковото пространство. Вървите 50 метра направо и трябва да го видите, пада се от лявата страна, ще бъде светло и се надявам да има хора. Ако не го видите, питате някого, хората там го знаят (пък и ако следвате указанията, най-много да сте в съседната пресечка).
Не е на майната си, от Попа сте там за под 20 минути.
Ето едно ревю на спектакъла (не е мое, аз съм се опитвала да пиша за него, но си се давя от емоция и не ми се получава:
http://elmodovarpictures.blogspot.cz/20 ... st_26.html.
Да си кажа - вкарва те в размисъл и е колкото нежен, толкова и тежък. И ужасно ме радва простичкият начин, по който може да ти изтръгне сърцето. Малко Туве Янсон, много Бекет, да знаете: името малко лъже.