zritel, успяваш ли?
Аз напоследък вися много във фб, защото почнах да го ползвам вместо скайп. Запознала съм се примерно с някакви нови хора и почваме да си пишем там, много е тъпо, предпочитам скайп, за да не цикля във фб, докато си пиша с 1 човек, ама пък там взеха да ми пишат такива хора, с които не поддържам кой знае каква връзка, че да си разменяме и скайп иии така колелото се върти и си стоя във фб почти постоянно (като съм вкъщи нали) - стои ми включен на отделен таб.
Имаме група на специалността и следя какви работи постват - предимно спам, ама пък има и някои полезни неща, инфо, въпроси за лекциите и т.н.
Скролвам началната страница много, защото съм лайкнала 8497 сайта, които иначе не бих тръгнала да следя един по един; като публикуват някоя новина, статия и пр., ако са ми интересни, ги чета - по-бързо става отсяването на информацията просто.
Stalk-ването го няма при мен.. честно, даже умишлено правя настройките си така, че да не ми излизат новини от някои хора, защото публикуват 670 неща в секунда, а не искам да ги махам от приятели. (е, ок, и аз съм stalkвала малко

, амаа не затова имам фб)
Публикувам понякога някои интересни мисли/истории, за да видя как ще реагират хората, дали ще пишат нещо. Повечето просто ги харесват.

Публикувам и някакви песни понякога, не знам защо, сигурно защото така правят всички... Постваш песен и другите ти я харесват. Като се замисля, няма никакъв смисъл.
Присъединила съм се към няколко групи - доброволчески и следя какви са дейностите и т.н. ,ама съм вземала участие 2-3 пъти.
Групата на блока следя също - не е зле да си имаш приказката поне с 1-двама съседи, да си правите услуги и т.н.
Това е май