Здравейте! Първо да се извиня за тъпото заглавие на темата, но не знам какво точно искам да попитам затова и остана така общо. В момента се намирам на кръстопът и не мога да взема решение относно своето бъдеще и затова търся мненията на непознати, които ще видят нещата отстрани и дано съумеят да направят някаква преценка.
Обучавам се във втори курс на специалността Международни отношения, но обучението, знанията, които получавам, не ме удовлетворяват, и не виждам особено път към реализация след като завърша. Въртят ми се в главата няколко идеи, но изобщо не знам дали са осъществими и затова се обръщам тук за евентуални мнения от добри хорица с опит или просто достатъчно информитани. На първо място ме интересува дали мога да се преместя в друга специалност след като имам записам втори курс и ако това е възможно къде/от кого мога да получа подробна информация. Ако не, искам да знам дали ако реша да се отпиша/прекъсна мога да кандидатствам на равни начала с тазгодишните кандидат-студенти и след евентуален прием да се обучавам отново на държавна поръчка или само платено обучение. Ако някой има друг вариант, цялата съм в слух.
Та, това е общо взето. Всякакви мнения и съвети са добре дошли. Извинявам се ако съм сбъркала мястото на темата.