Дата и час: 07 Апр 2026, 17:36

Напиши нова тема Темата е заключена, не можете да променяте мнения.  [ 1503 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16 ... 101  Следваща
Автор Съобщение
 Заглавие: Re: [КСК 2013] Връзки с обществеността
МнениеПубликувано на: 05 Мар 2013, 19:43 
В началото бе словото
Аватар

Благодарил (а): 5 пъти.
То не става въпрос за банката, а за самата фирма, в която си подаваш документите за самото кандидатстване. И на мен в банката ми взеха 2лв за обработка на документи, но после във фирмата трябваше да дам още 38лв (от Варна съм).

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: 05 Мар 2013, 22:22 
В началото бе словото
Аватар

Благодарил (а): 9 пъти.
О не, не- аз не говорех за банката. На мен за превода ми взеха към 6 лева, а когато отидох в офиса на ЦКПИ, за самото записване и за това, че ще ми занесат (на ръце предполагам... :D) двата листа и бележката от банковия превод до София ми взеха 30 лв. Ама айде здраве да е. Подадох си документите направо за трите изпита, така че поне няма да плащам двойно за всеки от тях :D Знаех че ще има някаква такса, просто не бях подготвена да ми кажат толкова. Даже като си подавах документите имаше още едно момче до мен и той изобщо не знаеше, че трябва да си плати и тръгнаха да му се карат, че те не били "благотворително дружество".

Абе голям "йекшън", какво да ви кажа.. :D

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: 05 Мар 2013, 23:12 
Just like a heartbeat the drumbeat carries on
Аватар

Благодарил (а): 96 пъти.
В банката е 6 или 7, както при другото момиче, защото превеждате директно на СУ, ако ги вкарате първо във вашата сметка (или както е направила майка й - в нейната) и после от нея преведете на СУ, тогава е само 2.

One more depending on a prayer
And we all look away
People pretending everywhere
It's just another day

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: 06 Мар 2013, 18:02 
В началото бе словото
Аватар

Благодарил (а): 6 пъти.
Във какъв офис трябва да ходим?Аз ли само не знам? хаха Мислех си, че като отида в банката, платя таксата и съм готова.Дадоха ми два листа и ми казаха, че единия трябва да го дам като отивам на изпит, другия си остава за мен?Има още два дена до края на записването, моля ви кажете ми, за да не объркам нещо :D

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: 06 Мар 2013, 18:20 
В началото бе словото
Аватар

Благодарил (а): 0 пъти.
Ами трябва да отидеш до някое бюро за прием на документи,да си купиш документите да ги попълниш,за да знаят хората все пак за кои изпити заплащаш и най-важното трябва да ти дадът входящ номер от там,след като ти попълнила всично правилно и в бюрото май пак трябва да покажеш разписката,че си внесла таксата,а и сигурно в самото бюро трябва да заплатиш нещо за обработка на документите.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: 06 Мар 2013, 18:25 
В началото бе словото
Аватар

Gerriie_ написа:
Във какъв офис трябва да ходим?Аз ли само не знам? хаха Мислех си, че като отида в банката, платя таксата и съм готова.Дадоха ми два листа и ми казаха, че единия трябва да го дам като отивам на изпит, другия си остава за мен?Има още два дена до края на записването, моля ви кажете ми, за да не объркам нещо :D

Ако си от София трябва да си подадеш документите, копие от лична карта, и тази бележка която са ти дали от банката така:

"(2) Документите по ал. (1) се подават в сектор "Прием", който се намира в Информационния център на Ректората от 18.02.2013 г. до 23.05.2013 г. всеки работен ден от 9,00 до 12,00 и от 13,00 до 17,00 часа."

Ако си от друг град намираш си от ТУК адреса на офисът, където можеш да си подадеш документи. Като отидеш там или им звъннеш, те ще ти обяснят как става подаването на всички необходими неща, но принципно пак трябва да си носиш копие на лична карта, и това листче от банката. Там на място, след като попълниш на кои изпити ще се явяваш, ти дават едно листче на което имаш Входящ номер, с който вече ще можеш да отидеш на изпита.

Не знам дали питаше за това точно, или аз не съм разбрала нещо.. :)

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: 07 Мар 2013, 17:33 
В началото бе словото
Аватар

KeepItClassy написа:
Gerriie_ написа:

Ако си от София трябва да си подадеш документите, копие от лична карта, и тази бележка която са ти дали от банката така:

"(2) Документите по ал. (1) се подават в сектор "Прием", който се намира в Информационния център на Ректората от 18.02.2013 г. до 23.05.2013 г. всеки работен ден от 9,00 до 12,00 и от 13,00 до 17,00 часа."

Ако си от друг град намираш си от ТУК адреса на офисът, където можеш да си подадеш документи. Като отидеш там или им звъннеш, те ще ти обяснят как става подаването на всички необходими неща, но принципно пак трябва да си носиш копие на лична карта, и това листче от банката. Там на място, след като попълниш на кои изпити ще се явяваш, ти дават едно листче на което имаш Входящ номер, с който вече ще можеш да отидеш на изпита.

Не знам дали питаше за това точно, или аз не съм разбрала нещо.. :)

Благодаря за обяснението, точно така и направих, но при мен май е най - скъпо искаха ми 45 лв....и понеже нямах точно толкова в мен лелката от офиса беше готова да ми вземе дори малкото, които имам с думите '' утре можеш да ми донесеш още'' бях възмутена, но както и да е... Сега искам да питам мога ли да пратя това листче от банката, както и копие от личната ми карта на някой мой познат от София и той да отиде да ми подаде нужните документи?
Отново се извинявам за хилядите въпроси, просто това наистина не го бях видяла в сайта на университета, а има още съвсем малко време до крайната дата...

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: 07 Мар 2013, 17:40 
Magnolia
Аватар

Благодарил (а): 374 пъти.
Gerriie_ написа:
понеже нямах точно толкова в мен лелката от офиса беше готова да ми вземе дори малкото, които имам с думите '' утре можеш да ми донесеш още'' бях възмутена, но както и да е...

От кое си била възмутена, от това, че жената е направила компромис и на своя отговорност е взела по-малко пари ли? Те не остават за нея, нито тя е решила да плащате по толкова, а ако не доплатиш, тя ще трябва да ги даде от собствения си джоб.
Иначе, да, нормално е да се въмущавате от високите такси, и ние миналата година много роптахме срещу тях. Не може да плащаш 30 лева за изпит, но за да се запишеш за този изпит от друг град да ти искат 45. Безумно е.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: 07 Мар 2013, 17:52 
В началото бе словото
Аватар

Gerriie_ написа:
Сега искам да питам мога ли да пратя това листче от банката, както и копие от личната ми карта на някой мой познат от София и той да отиде да ми подаде нужните документи?
Отново се извинявам за хилядите въпроси, просто това наистина не го бях видяла в сайта на университета, а има още съвсем малко време до крайната дата...

Аз бях питала малко по- горе в темата същото. Не може да те запише някой друг в Ректората, за това трябва да си подадеш документите през някой офис. Ако отидеш лично да си ги подадеш в София няма проблем, но не и ако друг иска да те запише.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: 07 Мар 2013, 17:55 
В началото бе словото
Аватар

Ер Малка написа:
Gerriie_ написа:
понеже нямах точно толкова в мен лелката от офиса беше готова да ми вземе дори малкото, които имам с думите '' утре можеш да ми донесеш още'' бях възмутена, но както и да е...

От кое си била възмутена, от това, че жената е направила компромис и на своя отговорност е взела по-малко пари ли? Те не остават за нея, нито тя е решила да плащате по толкова, а ако не доплатиш, тя ще трябва да ги даде от собствения си джоб.
Иначе, да, нормално е да се въмущавате от високите такси, и ние миналата година много роптахме срещу тях. Не може да плащаш 30 лева за изпит, но за да се запишеш за този изпит от друг град да ти искат 45. Безумно е.

Именно от това, че таксата ми излиза по - скъпа от изпита...

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: 07 Мар 2013, 17:59 
В началото бе словото
Аватар

KeepItClassy написа:
Gerriie_ написа:
Сега искам да питам мога ли да пратя това листче от банката, както и копие от личната ми карта на някой мой познат от София и той да отиде да ми подаде нужните документи?

Аз бях питала малко по- горе в темата същото. Не може да те запише някой друг в Ректората, за това трябва да си подадеш документите през някой офис. Ако отидеш лично да си ги подадеш в София няма проблем, но не и ако друг иска да те запише.

Мисля, че се сещам като беше питала, просто нямах време да търся и ми трябваше бърз отговор.Благодаря отново : )

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: 07 Мар 2013, 23:17 
Пишете, о, братя
Аватар

Благодарил (а): 30 пъти.
С копие от личната карта става (поне през КСК 2011-2012). Баща ми, който имаше разна работа в София, записа мен и мой познат именно така.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: 09 Мар 2013, 18:28 
В началото бе словото
Аватар

Къде в сайта мога да проверя в коя зала съм разпределна???

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: 09 Мар 2013, 19:26 
В началото бе словото
Аватар

Магичка написа:
Къде в сайта мога да проверя в коя зала съм разпределна???

Можеш да провериш в деня преди самият изпит, като отидеш в Ректората до колкото знам. Не мисля, че ще качат разпределенията в сайта си, още повече седмица преди изпита..

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: 09 Мар 2013, 19:50 
В началото бе словото
Аватар

Благодаря! Но като си подавах документите ми казааха, че след 08.03 ще мога да проверя в коя зала съм разпределена!

Върнете се в началото
 Профил  

Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Напиши нова тема Темата е заключена, не можете да променяте мнения.  [ 1503 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16 ... 101  Следваща

Подобни теми   Автор   Отговори   Преглеждания    Последно мнение 
Няма непрочетени мнения в тази тема. Въпрос към "връзки с обществеността"

в ФЖМК

alexxela

3

2783

22 Окт 2010, 17:32

Borisg Преглежда последните мнения

Няма непрочетени мнения в тази тема. Връзки с обществеността - задочно - 2010/2011

в ФЖМК

Chinedu_Obasi

1

2125

22 Авг 2010, 22:59

Etien Преглежда последните мнения

Няма непрочетени мнения в тази тема. Приетите Връзки с обществеността : Да се запознаем ! :)

в КСК 2009-2010

migeya

2

1159

03 Сеп 2009, 12:27

pavlik Преглежда последните мнения

Няма непрочетени мнения в тази тема. Връзки с обществеността, Журналистика, Психология ?!?

в КСК 2011-2012

annie_naydenova

6

1145

07 Авг 2011, 23:25

svetlio.varna Преглежда последните мнения

Няма непрочетени мнения в тази тема. Журналистика, връзки с обществеността, или книгоиздаване?

[ Отиди на страница: 1, 2 ]

в КСК 2012-2013

bobka

28

3512

17 Юли 2012, 16:09

vasko Преглежда последните мнения