Дата и час: 07 Апр 2026, 00:52

Напиши нова тема Темата е заключена, не можете да променяте мнения.  [ 1503 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17 ... 101  Следваща
Автор Съобщение
 Заглавие: Re: [КСК 2013] Връзки с обществеността
МнениеПубликувано на: 09 Мар 2013, 20:15 
Death Rattle
Аватар

Благодарил (а): 419 пъти.
Обикновено разпределението по зали излиза няколко дни преди самия изпит.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: 09 Мар 2013, 20:32 
В началото бе словото
Аватар

Благодарил (а): 3 пъти.
Магичка написа:
Благодаря! Но като си подавах документите ми казааха, че след 08.03 ще мога да проверя в коя зала съм разпределена!

Вече сайтът за КСК'2013 е валиден и данните като входящ номер, имена, ЕГН и т.н. са въведени, но разпределенията още ги няма. Скоро трябва да ги качат .. :) http://ksk.uni-sofia.bg/

“Twenty years from now you will be more disappointed by the things that you didn't do than by the ones you did do. So throw off the bowlines. Sail away from the safe harbor. Catch the trade winds in your sails. Explore. Dream. Discover.” - Mark Twain

I курс, Туризъм

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: 10 Мар 2013, 00:07 
В началото бе словото

Благодарил (а): 0 пъти.
Само на мен ли ми изписва, като си написах номера и ЕГН-то в този сайт, че данните ми са некоректни. Вярно, че няма още какви резултати да си проверя,ама все пак .. ?

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: 10 Мар 2013, 09:48 
В началото бе словото
Аватар

Благодарил (а): 2 пъти.
Не си само ти. :bounce:

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: 10 Мар 2013, 16:18 
В началото бе словото
Аватар

Благодарил (а): 9 пъти.
Еми при положение, че записването беше до 8-ми едва ли някой ще седне събота и неделя да ни вкарва данните в системата, за да излизат в сайта :D

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: 10 Мар 2013, 17:23 
Пишете, о, братя
Аватар

Благодарил (а): 15 пъти.
Аз се записах на шести и уцелих "промоцията" - Днеска не работим до 13:00 часа! :x
При записването ми казаха,че разпределенията ще излязат в петък.
Общо взето не се притеснявам от изпита. Оставам си на мнението,че или умееш да пишеш,или не.
Не можем да знаем какъв проверяващ ще ни се падне, в какво настроение ще е той, каква тема ще ни треснат и т.н.
Единственото,което зависи от нас е да сме спокойни и да се изкефим максимално,защото все пак на изпита няма да ни опрат пистолет в главата,нали?
Ще дам всичко от себе си, ще се опитам да съм грамотна(ххххх тъпите запетаи) и да изразя мнение. Ще си напиша тезата,ще си включа моите си виждания и на късмет.

"Вярвам в розовото. Вярвам, че смехът е най – добрият начин да изгориш няколко калории. Вярвам в целувките, в многото целувки. Вярвам, че трябва да останеш силен дори тогава, когато изглежда, че всичко върви на зле. Вярвам, че винаги ще има утре и вярвам в чудеса."
Audrey Hepburn

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: 10 Мар 2013, 18:23 
От дъжд на вятър

Благодарил (а): 1 пъти.
Здравейййтее и от мен :) Досега само страхливо четях форума и не ми се искаше да се включвам, защото много реални вземат да стават нещата. Както и да е, седмица преди изпита е време да осъзная, че нещата са си реални.. Притеснявам се адски много, даже повече от това.. И освен, че съм притеснена за самия изпит, доста други неща ме тревожат, като например: Възможно ли е да си объркам стаята? , Изпитът евентуално в сградата до библиотеката ли ще е ( Не ми се смейте, ама ректорати,факултети нищо не ми говорят) и другото: Може ли някой да ми обясни като на малоумна къде точно си пиша имената, всичко- от малките до големите пликове и листчета,защото ми се струва, че ще сбъркам нещо. Благодаря ви :)

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: 10 Мар 2013, 18:26 
От дъжд на вятър

А и още нещо. Как ви се струва тема от вида "Цифровизация"?

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: 10 Мар 2013, 20:10 
В началото бе словото
Аватар

На мен ми казаха, че ден преди изпита става ясно в коя зала си, кой номер си и тн..

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: 10 Мар 2013, 21:01 
В началото бе словото

Благодарил (а): 10 пъти.
moniiiii написа:

Ужасно?!

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: 10 Мар 2013, 23:13 
В началото бе словото

Мисля, че написването на имената ни на листчетата и поставянето им в пликове, ще ни го кажат квесторите там. Иначе аз засега не се притеснявам, даже ми е някакво вълнуващо, че ще срещна доста хора на изпита : )) пък дал Бог и да станем колеги : ))

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: 11 Мар 2013, 01:10 
stranger.
Аватар

Благодарил (а): 27 пъти.
moniiiii написа:
Възможно ли е да си объркам стаята? , Изпитът евентуално в сградата до библиотеката ли ще е ( Не ми се смейте, ама ректорати,факултети нищо не ми говорят)

Преди изпита кандидат-студентите стоят отвън пред университета. По някое време ще ви пуснат вътре и още като влезете на вратата ще има няколко души, на които като им кажете в коя зала сте разпределени, ще ви упътят как да стигнете до там. Дори и да забравите указанията или да се объркате, навсякъде по коридорите ще има хора, които могат да ви ориентират. Принципно можете да си объркате стаята, губенето в СУ е често срещано явление, но не е чак толкова невъзможно за ориентиране при все, че имате толкова хора, които да попитате.

Иначе, не знам къде ще те разпределят, но по всяка вероятност ще си в самата сграда на университета, което означава това голямото със зеления покрив (и му викаме Ректорат), което се намира до библиотеката :mrgreen:

Относно написването на имената и прочие - да, квесторите ще ви обяснят няколко пъти какво и къде трябва да напишете, а ако не разберете - питайте, няма да ви се скарат ^^

Българска филология, ІІ курс

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: 11 Мар 2013, 06:41 
От дъжд на вятър

Да, мерси за информацията, което не означава, че аз съм спряла да се притеснявам. Изобщо като видя, че остават 6 дена и бръъъъъъъъъъъъъъъъъм... направо ще гръмна

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: 11 Мар 2013, 16:30 
Пишете, о, братя
Аватар

Благодарил (а): 15 пъти.
moniiiii написа:

Не ми харесва,но като цяло има за какво да се пише. Може да питаме как да го свържем,а от там и други въпроси да ни дойдат в главите.
ВЕЧЕ В САЙТА Е КАЧЕНА ИНФОРМАЦИЯ (ВСИЧКО БЕЗ РАЗПРЕДЕЛЕНИЕТО ПО ЗАЛИ И ФАКУЛТЕТИ).
Има ли вероятност да съм в някой забутан факултет, например като ФНПП...Дано не! 8)

"Вярвам в розовото. Вярвам, че смехът е най – добрият начин да изгориш няколко калории. Вярвам в целувките, в многото целувки. Вярвам, че трябва да останеш силен дори тогава, когато изглежда, че всичко върви на зле. Вярвам, че винаги ще има утре и вярвам в чудеса."
Audrey Hepburn

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: 11 Мар 2013, 16:37 
В началото бе словото

Моят въпрос е маалко страничен (предвид предните за изпита-не че и на мен не ми се подкосяват краката при самата мисъл за него), но искам да попитам за кандидат-студентските курсове. Някой отиде ли на тези за 1 сесия и как му се сториха? Защото аз проверих в сайта на СУ и пишеше за лекции по съвременни теми...някой ако може да разясни нещо за тях? Ще съм много благодарна, тъй като обмислям да се запиша за тези за 2 сесия. :) И успех на всички явяващи се на изпита тази неделя-нека творческата сила бъде с нас(и късмета за хубава темичка)

Върнете се в началото
 Профил  

Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Напиши нова тема Темата е заключена, не можете да променяте мнения.  [ 1503 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17 ... 101  Следваща

Подобни теми   Автор   Отговори   Преглеждания    Последно мнение 
Няма непрочетени мнения в тази тема. Въпрос към "връзки с обществеността"

в ФЖМК

alexxela

3

2781

22 Окт 2010, 17:32

Borisg Преглежда последните мнения

Няма непрочетени мнения в тази тема. Връзки с обществеността - задочно - 2010/2011

в ФЖМК

Chinedu_Obasi

1

2124

22 Авг 2010, 22:59

Etien Преглежда последните мнения

Няма непрочетени мнения в тази тема. Журналистика, връзки с обществеността, или книгоиздаване?

[ Отиди на страница: 1, 2 ]

в КСК 2012-2013

bobka

28

3510

17 Юли 2012, 16:09

vasko Преглежда последните мнения

Няма непрочетени мнения в тази тема. Бизнес администрация или Връзки с обществеността

в Студенти - общ форум

fak

1

1431

16 Май 2009, 19:09

mеmento Преглежда последните мнения

Няма непрочетени мнения в тази тема. Приетите Връзки с обществеността : Да се запознаем ! :)

в КСК 2009-2010

migeya

2

1159

03 Сеп 2009, 12:27

pavlik Преглежда последните мнения