Дата и час: 07 Апр 2026, 21:53

Напиши нова тема Темата е заключена, не можете да променяте мнения.  [ 1503 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22 ... 101  Следваща
Автор Съобщение
 Заглавие: Re: [КСК 2013] Връзки с обществеността
МнениеПубликувано на: 17 Мар 2013, 01:09 
В началото бе словото
Аватар

Благодарил (а): 1 пъти.
ще пътувам с легендарното 280 :D

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: 17 Мар 2013, 02:10 
В началото бе словото

Благодарил (а): 21 пъти.
Миналата година тая тема ми беше адски полезна и си обещах, че сега ще помагам, ама вие си се справяте така като гледам. Успех зайци! Вярваме във вас! :P :P

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: 17 Мар 2013, 15:06 
Magnolia
Аватар

Благодарил (а): 374 пъти.
Не мога да повярвам колко яка тема ви се е паднала! Направо ви завиждам. Добре, че не се падна миналата година, защото щях истерично да се разпищя от кеф и да ми анулират работата :mrgreen:
Книгата е много добра, а темата като тема е супер благодатна.
Какви бяха контролните теми?

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: 17 Мар 2013, 15:47 
My kinda heaven
Аватар

Благодарил (а): 194 пъти.
Едната май е била "Времето е в нас и ние сме във времето" (или нещо, много близо по формулировка до това), а другата не я разбрах. Трябва да ти кажа, че в нашата зала нямаше радостни възгласи, даже напротив. Не мисля, че някой изобщо се сети за книгата - но един да има, който да се е сетил, това ще му бъде в голям плюс.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: 17 Мар 2013, 15:58 
В началото бе словото

Благодарил (а): 0 пъти.
"Времето е в нас и ние сме във времето" и "Пътуване без граници" бяха контролните теми. Иначе не мисля,че е от толкова голямо значение дали сме се сетили за книгата. Все пак важно е самото съдържание :)

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: 17 Мар 2013, 16:06 
В началото бе словото
Аватар

така е, от нас се иска да изкажем нашето становище, не да цитираме и показваме познания от дадената книга... :lol:

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: 17 Мар 2013, 16:34 
My kinda heaven
Аватар

Това, че не разбирате какво ви пиша, е много тъжно (и донякъде показателно, ама нейсе). Не казвам, че ще ви пишат ниски оценки, ако не сте споменали книгата. Казвам, че ще бъде в безспорен плюс на онзи, който се е сетил за нея (ако изобщо има такъв сред кандидатстващите), защото изпитът - каква изненада - има за цел косвено да провери и общата ви култура. А наличието и демонстрирането на такава - на изпита по журналистика, а и по принцип - не е навредило никому. Така. Ей това имах предвид, дано сега сте ме разбрали.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: 17 Мар 2013, 17:10 
В началото бе словото

@Търговецът на кристал .. много добре разбирам това,което беше написал и си напълно прав. Моята идея беше,че дори и да си се сетил за книгата и си направил някакъв паралел това няма да повлияе по никакъв начин,ако самото съдържание не струва. И в интерес на истината никой тук не говори за оценки... А за това кое колко е тъжно, може да си го запазиш за себе си. : )

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: 17 Мар 2013, 17:16 
My kinda heaven
Аватар

Хм, не виждам защо да го запазвам за себе си - нали за становища говорим. Ей, много скачате кандидат-студентите, бе - ще ми бъде много любопитно дали ще запазите тази си самоувереност, когато/ако се сблъскате челно с някои от преподавателите във ФЖМК.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: 17 Мар 2013, 17:20 
Magnolia
Аватар

Благодарил (а): 374 пъти.
SaraCharis написа:
така е, от нас се иска да изкажем нашето становище, не да цитираме и показваме познания от дадената книга... :lol:

Да, за ваша радост не трябва да показвате познания по каквито и да било книги, защото иначе факултетът ще стои почти празен. :wink:
Но иначе добре че каза на Търговецът за какво е този изпит, все пак ти си цял кандидат-студент, а тя е някаква си там жена, която кара едва докторантура в този факултет.
А ти вместо да четеш между редовете и да вкарваш чужди думи на хора, които са извървели мноооого път пред теб и да им казваш какво да запазват за себе си и какво- не, можеш да се запознаеш с някоя книжка, полезно било, казват.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: 17 Мар 2013, 17:23 
My kinda heaven
Аватар

Ерка, остави, няма смисъл. Най-хубавото предстои, нали знаеш?

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: 17 Мар 2013, 18:20 
От дъжд на вятър

Благодарил (а): 5 пъти.
Здравейте. Писах и при журналистите, но ще си копирам съобщението и тук, за да го видят повече хора и да видя какво сте измислили днес. :)
Та кажете, за какво писахте днес? Говорих с приятелки. Едната е писала за технологиите, другата за прекрасния нов свят на децата, които са осиновени, а третата за новия свят на българите след протестите... Аз също бях на изпита. Писах за Феликс и неговия скок от ръба на Космоса, за това, че го гледахме онлайн и то с картина с HD резолюция, че това е новият свят, където мечтите (каквито и да са те) се сбъдват. Всичко е постижимо, развива се бързо, а ние имаме всичко, за което са мечтали родителите ни, а това е така, защото живеем в този прекрасен нов свят.С две думи - около това се въртеше есето ми . Кажете вие какво измислихтее? И успех на всички. Нямам търпение да излязат оценките.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: 17 Мар 2013, 18:28 
Пишете, о, братя
Аватар

Благодарил (а): 15 пъти.
Аз пък знаех за книгата,но не знам кой я е написал и го пропуснах. :mrgreen:
Като цяло писах,че новото време не е прекрасно,а е такова каквото си го направим.Писах за протесттите,за пролетта,за техническия прогрес,научните достижения,за моралната деградация на народа,за промененото детство,обезличената природа и още нещо,ама сега не мога да се сетя.Като след всяко абзацче,обобщавах защо е прекрасно и защо не е.Такава ми е и тезата,че има плюсове и негативи...
А направих сравенение между доматите,които е копаела баба ми и доматите,които разработваме във фейсбук фермата си...и още доста несвързани неща.Не знам какво да очаквам.
Кога ще излязат резултатите?

"Вярвам в розовото. Вярвам, че смехът е най – добрият начин да изгориш няколко калории. Вярвам в целувките, в многото целувки. Вярвам, че трябва да останеш силен дори тогава, когато изглежда, че всичко върви на зле. Вярвам, че винаги ще има утре и вярвам в чудеса."
Audrey Hepburn

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: 17 Мар 2013, 18:37 
От дъжд на вятър

Благодарил (а): 5 пъти.
Кога ще излязат резултатите?[/quote]

Тази година сме много малко - 600. За сравнение: последните 2-3 години винаги са били по 800-900 човека. Обикновено излизат до 10-12 дни, но сега се надявам, че може и да е по-рано. Иначе на мен ми харесва, какво си писал/а, но (доколкото аз съм чувала. Не твърдя, че мнението ми е компетентно) съм чувала, че не е хубаво да е много негативно.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: 17 Мар 2013, 19:01 
Пишете, о, братя
Аватар

Благодарил (а): 15 пъти.
trichkova написа:
съм чувала, че не е хубаво да е много негативно.

Ами аз съм много негативен човек. :lol:
Просто така ми тръгна мисълта.

"Вярвам в розовото. Вярвам, че смехът е най – добрият начин да изгориш няколко калории. Вярвам в целувките, в многото целувки. Вярвам, че трябва да останеш силен дори тогава, когато изглежда, че всичко върви на зле. Вярвам, че винаги ще има утре и вярвам в чудеса."
Audrey Hepburn

Върнете се в началото
 Профил  

Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Напиши нова тема Темата е заключена, не можете да променяте мнения.  [ 1503 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22 ... 101  Следваща

Подобни теми   Автор   Отговори   Преглеждания    Последно мнение 
Няма непрочетени мнения в тази тема. Въпрос към "връзки с обществеността"

в ФЖМК

alexxela

3

2783

22 Окт 2010, 17:32

Borisg Преглежда последните мнения

Няма непрочетени мнения в тази тема. Връзки с обществеността - задочно - 2010/2011

в ФЖМК

Chinedu_Obasi

1

2125

22 Авг 2010, 22:59

Etien Преглежда последните мнения

Няма непрочетени мнения в тази тема. Журналистика, връзки с обществеността, или книгоиздаване?

[ Отиди на страница: 1, 2 ]

в КСК 2012-2013

bobka

28

3512

17 Юли 2012, 16:09

vasko Преглежда последните мнения

Няма непрочетени мнения в тази тема. Бизнес администрация или Връзки с обществеността

в Студенти - общ форум

fak

1

1431

16 Май 2009, 19:09

mеmento Преглежда последните мнения

Няма непрочетени мнения в тази тема. Приетите Връзки с обществеността : Да се запознаем ! :)

в КСК 2009-2010

migeya

2

1159

03 Сеп 2009, 12:27

pavlik Преглежда последните мнения