Темата ми се видя доста по-добра в сравнение с контролните,но имам чувството,че малко се разпилях и не очаквам нещо особено като резултат. На този изпит тръгнах с нагласата по-скоро за разузнавателен лагер,отколкото за реална атака на шестицата,но добрата тема като че ме изненада и както бях тръгнал малко вяло за изпита,в един момент установих,че шансът е налице.Като обем не писах много,точно четири страници,но използвам доста дребен и сбит шрифт при писане,така че може да се каже,че реално са около пет страници.Щеше ми се да напиша позитивен текст,но ми бе адски трудно,предвид негативната ми нагласа спрямо развитието на света.Но за писъмцата ни ще говорим по-подробно след излизането на оценките,когато ще имаме възможност по-реално да оценим силните и слабите страни в работата си.Аз съм в настроение да изразя възмущението си от квесторите.Три женици бяха,което само по себе си е престъпление,три жени накуп няма начин да мълчат в продължение на четири часа.То не беше шушукане,то не беше смях,разкарване наляво-надясно.Смешно е да направиш на някого три пъти забележка,че говори,а ти самият да нарушаваш правилата.Да не говорим,че необходимият ескорт до тоалетните не се извършваше,всички ходехме сами до WC-то,което не е нещо страшно,но отново е извън правовите рамки.Да имаш две задължения-да наблюдаваш и да пазиш тишина,и да не искаш дори да опиташ да се справиш,е жалка картинка.Към останалите кандидати имам едно питане: какви са ви впечатленията от съотношението момци-моми,защото в нашата стая бяхме само три момчета,всичко останало беше от безпишковия пол.В един момент се уплаших да не остана самотен войн,тъй като другите два пича дойдоха след мен.

Някой,или доста по-вероятно някоя,пребивавал/а в 218 зала,ако се намира,да се обади,не се крийте!

Говорейки за стайната компания,останах приятно изненадан от почти пълната липса на шумене от страна на кандидатите,която е страшно досадна и пречи на отнесени хорица като мен,които губят концентрация без затруднение,квесторите се изложиха доста повече.А и получих доста приятна съседка,така че при затруднение в композиционен план,намирах вдъхновение по визуален път.

Пишете,маймунки,вижте колко активни са били миналогодишните кандидати!Уж живеем в компютърната ера,а ползвате PC-та само за безсвойствени работи,например писане на коментари във форума на СУ.