The Stig написа:
b.krumova написа:
нямаше някой, който да ми каже това, което ще ви кажа аз.
Не е вярно, не си гледала
b.krumova написа:
Труден ли е изпита? Да. Няма да лъжа. Тежък е, но не е непоносим.
Отново не е вярно ако си знаеш езика
b.krumova написа:
Дори не е толкова тежък заради трудността, а поради факта, че всяко упражнение е засечено под време. Reading - 25 минути с 10 въпроса, Error ID - 20 минути за 20 изречения, Transformations - 10 минути за 10 изречения,
Всъщност по-големият проблем е, че като свърши човек с някой компонент по-рано, не му дават да продължи нататък и трябва да чака да изтече времето
Доста изнервящо за пушачите
По мои спомени половината стая си гледаше часовниците през половината изпит
Тестовата част е елемантарна. Не ги знам вашите книжки, но вероятно ще ви свършат работа
Гледайте на другото за пунктуация и (особено) за броя на думите на есето
Относно АФ - не се занимавайте
В половината курсове ще ви говорят неща, които (на теория) вече знаете, а в другата половина ще ви отегчават до смърт с нерелевантни глупости
Уоу, уоу...
Поспри се малко.
1-во: може би не съм погледнала, но от това, което видях единственото, което получих бяха още опасения. Повечето коментари бяха от сорта на "изпита е много труден", "почти няма шанс да се влезе", "бала тази година ще е по-висок" и т.н.
2-ро: Знам английски почти на професиолано ниво, така че смятам, че съм доста точен източник на това колко е труден изпита. Както казах, изпита не е непоносим, което според мен означава, че ако човек има едно много добро на езика, изпита ще му се стори по-скоро уморителен. Изобщо не изключвам и факта, че притеснението е повече. Лично аз трябваше да чакам час и половина в залата преди изпита да започне и вече се бях побъркала. Квесторката ми диктуваше с много лоша интонация, а и на всичко отгоре нямаше места на предните редове, така че трябваше да седя назад. Не знам ти кога точно си взел изпита си, но от човек, които го взе миналата година...

ПС: Имам приятелка, която е живяла и учила в САЩ години наред и изкара 3.67.
и 3-то: Английската филология е една много хубава специалност, с изключително голяма реализация както в България, така и в чужбина. Няма да възразя, че има и предмети, които са отегчаващи, но това не е причина изцяло да отпишеш специалността.