Дата и час: 04 Апр 2026, 00:38

Напиши нова тема Отговори на тема  [ 152 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8 ... 11  Следваща
Автор Съобщение
 Заглавие: Re: [КСК 2013] Книгоиздаване
МнениеПубликувано на: 05 Апр 2013, 21:26 
Катарзисен Млад Меринджей
Аватар

Благодарил (а): 25 пъти.
На устния какъв цирк ще е,не можете да си представите! Миналата година имаше няколко случая на хора,мислещи си,че ще отнесат двойката и че тотално са се осрали,а накрая имаха петици и шестици. :lol: Там е голяма гадория,могат да те орежат без видима причина (за теб) и в същото време да получиш някоя отлична оценка без самият ти да виждаш защо са те оценили толкова високо.

Real friends don't change.

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: 05 Апр 2013, 21:58 
В началото бе словото

Благодарил (а): 7 пъти.
Охо, ти и тук ли се разписа :cheers: :mrgreen: :mrgreen:
Поздравления за оценката, наистина си надежден случай :mrgreen:
Ох, да, устния... ти ли беше този, който го чакаше с нетърпение? Аз още от миналата година изпитвам боязън от него :roll:

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: 05 Апр 2013, 22:00 
stranger.
Аватар

Благодарил (а): 27 пъти.
Устният е интересно събитие. Особено ако си сред последните 20-30 човека .. накрая нито нерви имаш, нито мнение, нито страх от изпитващите. :mrgreen: Но като цяло по мои наблюдения той се изкарва малко по-лесно от писмения, миналата година почти не познавам човек с по-ниска оценка от 4 на устен. Въпросът е само да не се паникьосаш ... ако си говориш по темата, дори и да не показваш кой знае какви знания, ще те оценят подобаващо. Поне при мен така се получи, макар и да не изкарах супер добрата оценка :)

Но щом като аз, дето мразя устни изпити, успях да изкарам достатъчно, че да ме приемат в специалността ... значи и вие ще се оправите. ^^

Българска филология, ІІ курс

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: 05 Апр 2013, 22:08 
В началото бе словото

Благодаря за вдъхването на кураж, Acapella! На мен поне ми е нужен :lol: За другите не знам. Като спомена, че накрая вече и нервите и страха липсват - че аз да почна да си мечтая за това да съм от тези накрая :)
Аз по принцип на такива мероприятия обичам да съм първа. Да, притеснена съм, но пък... да идва и да заминава :lol:
Най-добре обаче сякаш нищо да не мечтая ми да видя направо какво ще стане, хубавата новина е, че със сигурност ще се ходи на устен дори и на редовния писмен да ме скъсат :salute:

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: 05 Апр 2013, 22:19 
Аватар

Ради,как да не пиша тук,все пак и книгоиздаването ще ми е в списъка. :mrgreen: Чак да го чакам с нетърпение,не бих казал,но съм доста по-уверен в добрата оценка,отколкото бях на този изпит. По принцип съм спокоен и рационален лице в лице,а това е огромен плюс,както написа Акапела. Дори и да ме хванат на тясно с някой въпрос,вероятно бих се изплъзнал по някакъв начин. :rr: Трябва само спокойствие и да не се задавим случайно с граматиката си преди да влезем в тъмната стаичка. Ако чакам нещо около устния с нетърпение,то е грандиозната тълпа изнервени хорица,които се чудят накъде да се завъртят от нерви,а аз си седя със слушалки в уши и си свиркам пичовски. :mrgreen: Сериозно,ще ми бъде интересно каква ще е обстановката и отношенията между конкурентите,дали ще има по-разговорливи,дали по-мълчаливи,дали ще се намерим с някой друг форумен плъх да си лафим...забава ще е! :mrgreen:

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: 05 Апр 2013, 22:28 
В началото бе словото

О, аз много се надявам да тръгне лафа! За устния трябва да измислим нещо форумниците, че да не скучаем - поне аз нямам намерение да си стоя в ъгъла и да цикля колко ще се изложа :mrgreen: :mrgreen: Ама да наближи, ще се уговорим :lol:
Впрочем и на мен ми е интересно каква ще бъде обстановката и ми е интересно и самата аз как ще реагирам на ситуацията. :wink: Защото на писмения поведението ми не отговаряше на очакваното - то бива бива спокойствие, ама чак пък безтегловност?! :shock: :mrgreen:

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: 06 Апр 2013, 15:17 
Неебателна.
Аватар

Благодарил (а): 806 пъти.
Днес видях Селин, имате много поздрави. Тя ще е квестор на предстоящите изпити :)

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: 06 Апр 2013, 15:42 
My kinda heaven
Аватар

Благодарил (а): 194 пъти.
А аз вече минах на тоя. И вероятно пак ще ме привикат и на следващите. Не беше толкова ужасно, колкото разправяше Вечният студент преди. Даже е доста забавно, когато си от другата страна.

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: 06 Апр 2013, 15:47 
Аватар

Да,сигурно е много приятно,особено ако всички квестори са от типа в моята стая. (за справка темата "указания от квестора") :scratch:

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: 06 Апр 2013, 15:51 
My kinda heaven
Аватар

Благодарил (а): 194 пъти.
В моята стая (преди да питате коя е била - мисля, че нито един от пишещите в трите теми не е бил в нея, като четох после кой къде е бил разпределен) беше супер спокойно (бяха и малко хора), на едната квесторка й беше скучно, та се опитваше да ме заговори на няколко пъти, но като не я отразих, се спря и мога да кажа, че каквото зависеше от нас, си го свършихме максимално съвестно. Единствено стана по-шумно, когато започнаха да предават, но това просто няма как да се избегне, защото има указания, които трябва да им дадем относно писането на номера, слагането на листчето в малкия плик и т.н.т. Естествено, можехме да го кажем само и единствено преди началото на изпита, ама е пределно ясно, че всички са толкова ошашкани, че е абсолютно задължително да го повторим на всеки един, когато тръгне да предава работата си.

Вече тръпна за кои изпити ще ме привикат през юни. :)

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: 06 Апр 2013, 21:38 
stranger.
Аватар

Мен пък точно на редовния миналата година ми се паднаха такива цветисти квестори, че ... цял живот ще ги споменавам. :mrgreen:

Иначе за лафа - спокойно, в залата не е нито тихо, нито спокойно, макар че се очаква да е така, имайки предвид, че ви викат имената от катедрата. Винаги има някакви групички от хора, дето веднага си намират приказка и се почва едно говорене ... ^^ Но има и хора, дето си мълчат и си чакат .. не знам как успяват да го правят по четири часа, ама въпрос на характер явно. :)

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: 06 Апр 2013, 21:53 
От дъжд на вятър

Благодарил (а): 5 пъти.
Acapella, виждам, че учиш БФ, но си ходила и на изпитите по журналистика, та кое ти беше на първо желание?

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: 06 Апр 2013, 23:08 
stranger.
Аватар

Филологията ми беше първо, но ходих на журналистиката, защото до последно не знаех кое ще избера. При класиранията видях, че щяха да ме приемат и в другата специалност, но в крайна сметка реших, че филологията е по-интересна и не съжалявам ^^

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: 07 Апр 2013, 01:54 
В началото бе словото

А аз само да се включа, че като заговорихте за квестори се сетих :mrgreen: На мен една от квесторките ми каза, че ще ме приемат, защото си помнех входящия номер и си го записах като добро дете още в началото на изпита :mrgreen: Тъй че, да знаете, вътре съм :lol:

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: 08 Апр 2013, 07:29 
От дъжд на вятър
Аватар

Колеги, темата за книгоиздаване отново е във вихъра си, радвам се за това :)
Сега с "походът на книгите" нещата стават все по-интересни :flower:

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Напиши нова тема Отговори на тема  [ 152 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8 ... 11  Следваща