Дата и час: 16 Яну 2026, 11:36

Напиши нова тема Отговори на тема  [ 587 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 36, 37, 38, 39, 40
Автор Съобщение
 Заглавие: Re: Митко Бербатов
МнениеПубликувано на: 12 Апр 2013, 22:51 
Танцуващия с клавиатури

Благодарил (а): 4 пъти.
Надежден Случай написа:
assault написа:
Надежден Случай написа:
Виж средната възраст на играчите в топ отборите и ги сравни с отборите от горните три упоменати лиги! А и целта на поста беше по-скоро да подчертае,че Серията е много по-слаба от Висшата. :lol: Но е факт и това,че голяма част от звездите на Серия А са дърти.

Лол, точно кризата накара италианските отбори да подмладят РАДИКАЛНО съставите си. Милан от пенсионерски клуб, сега се превърнаха в детски клуб. :lol: Същото се наблюдава и в другите водещи клубове. В момента Испания и Германия са твърдо напред, а Англия и Италия са назад. Пък и да не говорим, че Англия разчита само и единствено на чужденците, но въпреки това пак е на ниво с Италия.

Радикално подмладяване имаше при Арсенал и Борусия Дортмунд. Нианг и Шаарави не значат "радикално подмладяване". А за другите отбори няма какво да говорим,най-открояващите се играчи на Ювентус тоя сезон са Буфон (34),Пирло (33) и Вучинич (30). Направо бъдещето е пред тях! :salute:

О, Боже! За теб ако сегашният Милан не е подмладен, не знам кой е. Та, по дяволите, преди 5 години в тоя отбор съставът им беше Дида-Костакурта, Малдини, Амброзини, Индзаги, Зеедорф, Kафу, Масимо Одо и т.н. :lol: Неслучайно всички ги ебаваха, че са пенсионери. В сегашния състав положението е....няма нужда се изброява.
За Юве не знам какво ми вадиш Буфон и Пирло, след като за вратар възрастта е предимство, а не недостатък, а Пирло си е Пирло. Погледни им останалите играчи, а те определено не са застаряващи.

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
 Заглавие: Re: Митко Бербатов
МнениеПубликувано на: 12 Апр 2013, 23:59 
Катарзисен Млад Меринджей
Аватар

Благодарил (а): 25 пъти.
Лилчо Арсов е от друга планета. :alien: assault,ще се престоря,че съм съгласен. :roll: Темата все пак е за Бербукано,а не за Лилчо,италианските пенсионери и ко.

Real friends don't change.

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Напиши нова тема Отговори на тема  [ 587 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 36, 37, 38, 39, 40