Странно, че толкова рано са ви ги дръпнали тази година... Кофти е, но вярвам, че ще се справите. Все пак повечето вече са минали материала или поне Средновековие и не е като да почвате от нулата /или поне вярвам, че това важи за повечето/.
Дано пък наистина сега си изкарате хубави оценки и да не ви се наложи да ходите и на редовните. Като чета тук какво сте написали ми се струва, че след 2 седмици ще има много усмивки по лицата ви и ще видите, че цялата тази самокритичност и отдаване на такова значение на дребни пропуски или грешки е било НЕнужно.
А кажете ми,с кой акъл някой си проверяващ ми написа 4.25 на Крумовци, при положение, че основните ми писаници бяха за Крум, даже му бях объркала годината на смъртта. И то като ви казвам, че съм писала основно за Крум не си мислете, че едва ли не съм изписала всичко и т.н. За Омуртаг бях споменала супер отгоре-отгоре за строителната му дейност и за това, че е бил против християнството. За административната реформа нищо не написах. Нататък... за Маламир написах, че е бил малолетен, че в управлението му помагал кавхан Исбул и, че заради неговата нетърпимост към хр. Енравота Воин бил убит. За Пресиян единственото, което написах, беше че името му се свързва с една неуспешна война със сърбите. Въпреки че това, което написах е било написано от мен като върнете две години назад, си спомням много ясно как носих от 10 кладенеца вода, за да напиша нещо, прилично, което да бъде оценено с нещо различно от две. Написах ви всичко това, като надявам се не ви утегчих твърде много, с идеята да разберете, че наистина проверяващите не са толкова лоши. Не говоря за всички, може би пък съм имала късмет или пък преди мен е имало някои покъртителни теми или липсващи такива, но пък оценката си е факт, дори и с тези почти никакви знания и твърде много незнание.