Дата и час: 02 Апр 2026, 00:01

Заключен форум Темата е заключена, не можете да променяте мнения.  [ 901 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22 ... 61  Следваща
Автор Съобщение
 Заглавие:
МнениеПубликувано на: 24 Юли 2006, 15:22 
В началото бе словото

Благодарил (а): 0 пъти.
ivo_gg написа:
"докато на есето има масово двойки, добави професорът."
Браво, lady_of_winter, ти ме отказа съвсем :)

Ама аз усещам даже, че съм водач на листата

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
 Заглавие:
МнениеПубликувано на: 24 Юли 2006, 15:23 
Живее, за да пише
Аватар

нищо все още не е официално

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
 Заглавие:
МнениеПубликувано на: 24 Юли 2006, 15:37 
Форумно зомби
Аватар

MZ4 написа:
нищо все още не е официално

Официално е,че има мноооооооооого двойки за мъчениците,които сме писали по цитатите ;) Айде деее..кога ще си ги видим блестящите резултати

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
 Заглавие:
МнениеПубликувано на: 24 Юли 2006, 15:37 
В началото бе словото

не се самонавивайте предварително-утре ще стане ясно така като гледам,а и дано да падне бала с тия ниски оценки,за които се говори,което е в наша полза :) все пак има доста време до 1-вото класиране... :cry:

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
 Заглавие:
МнениеПубликувано на: 24 Юли 2006, 15:41 
Живее, за да пише
Аватар

sany написа:
не се самонавивайте предварително-утре ще стане ясно така като гледам,а и дано да падне бала с тия ниски оценки,за които се говори,което е в наша полза :) все пак има доста време до 1-вото класиране... :cry:

Това е правилната философия

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
 Заглавие:
МнениеПубликувано на: 24 Юли 2006, 15:51 
В началото бе словото

Да, особено ако не си от тези с двойките. Всички тука говорите адски успокоително. Единия дава цитати, че има много двойки на есетата, другите злобеят за по-ниски оценки на другите.

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
 Заглавие:
МнениеПубликувано на: 24 Юли 2006, 15:55 
Пишеща машина
Аватар

ivo_gg по-леко с мненията, защото никой не злобее- както виждаш всички седим и чакаме търпеливо (доколкото е възможно) ! а статията е копирана, за да има информация, защото както виждаш такава липсва. а кой има двойка - явно ще се разбере утре. всеки знае какво е направил, но не знае как е оценен. така че не си изливай напрежението тук :wink:

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
 Заглавие:
МнениеПубликувано на: 24 Юли 2006, 15:56 
В началото бе словото

аз чета и сайта на УНСС и честно да си кажа-имат много добра организация.Може да питаш и отговарят бързо.Ето сега видях,че резултатите от история излизат утре между 12-14ч.-така се прави-евала :wink:

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
 Заглавие: .
МнениеПубликувано на: 24 Юли 2006, 15:59 
Да живей словото
Аватар

побеснявам!!!!!!!сега ще са ми лепнали една красива двойка и защо?????едва ли ще могат да кажат!!!нали не искаха назубрени теми.много по-вероятно е да назубриш за далчев!!!те какво си мислят-че който е писал за него си е мислил темата на мометна.глупости!!!истинско мислене и творчество(което уж много ценят) има при цитатите!няма как да назубриш такова нещо!!няма как да знаеш кои цитати ще се паднат!!за пишеш по втората тема е нужно повече акъл,защото тя се базира на знанията за двама автори,трябв а да правиш съшпоставки,да правиш изводи!1АКО ПИТАТЕ МЕН ТЪРСЯТ ТОЧНО ТОВА,КОЕТО ОТРИЧАТ ПУБЛИЧНО-ЗУБРЕНЕТО!!!

Последна промяна Dani на 24 Юли 2006, 16:00, променена общо 1 път

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
 Заглавие:
МнениеПубликувано на: 24 Юли 2006, 15:59 
Пишеща машина
Аватар

така се прави -вярно е .. но тихо - да не ни чуе Илиян :P колкото и да си криви душата - видно е ,че в УНСС са по-организирани и по-бързо се справят. и си спазват сроковете. по БЕЛ излезнаха на 10тия ден, та и смс-и с честитки ни пратиха :twisted:

ЕДИТ : Дани, напълно права си - смешно е да се каже ,че е назубрено това с цитатите. и е смешно да му се казва ЕСЕ - надали някой е писал "вярата за мен еееееее...." - абе .. там се изискват богати знания за епохите, цялостно творчество, проблеми , докато се стигне до прословутите стихотворения. но .. КОМИСИЯТА явно е на друго мнение :evil:

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
 Заглавие:
МнениеПубликувано на: 24 Юли 2006, 16:07 
В началото бе словото
Аватар

Тая информация за втория вариант ме закопа съвсем :( :(
Пък аз се хванах с него точно заради приказките,че режели назубрените теми :!: ....

АААААА,така ли...Я дай тая сабя да видиш къде може да ти влезне !!!

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
 Заглавие: Re: .
МнениеПубликувано на: 24 Юли 2006, 16:14 
Живее, за да пише
Аватар

[quote="дани"]побеснявам!!!!!!!сега ще са ми лепнали една красива двойка и защо?????едва ли ще могат да кажат!!!нали не искаха назубрени теми.много по-вероятно е да назубриш за далчев!!!те какво си мислят-че който е писал за него си е мислил темата на мометна.глупости!!!истинско мислене и творчество(което уж много ценят) има при цитатите!няма как да назубриш такова нещо!!няма как да знаеш кои цитати ще се паднат!!за пишеш по втората тема е нужно повече акъл,защото тя се базира на знанията за двама автори,трябв а да правиш съшпоставки,да правиш изводи!1АКО ПИТАТЕ МЕН ТЪРСЯТ ТОЧНО ТОВА,КОЕТО ОТРИЧАТ ПУБЛИЧНО-ЗУБРЕНЕТО!!![/quo

не съм съгласна , че да се пише по Далчев е лесно...Далчев е сложен автор,трябва ти усет и творческо мислене за да изградиш една добра тема , философията на неговото творчество не подлежи на зубрене,така че темите са абсолютно равностойни,а ако ще прозвучи успокоително за писалите по втората тема то: не вярвам да има кой знае колко високи оценки на Далчев,малко са хората които биха могли реално да защитят една висока оценка,не че на предходните изпити всички са оставали с впечатлението за абсолютна обективност при оценяването...но това все пак това е литература , а не математика

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
 Заглавие:
МнениеПубликувано на: 24 Юли 2006, 16:17 
В началото бе словото
Аватар

ra4e^f написа:
Трябваше да науча Далчев,трябваше да науча Далчев...Това "есе" ще ме провали :( :( :(

Няма причина за паника :D Не е никаква гаранция,че ако се пише по класическия вариант проверявщите ще пишат по-висока оценка.Понеже видът на изпита е такъв,че оценяването е чисто субективно,всичко зависи от проверяващите.Може да творението да е за 6+ но ако на тях им е дошла идеята да пуснат някакви свои критерии,всичко става като тото.
Не е важно как пишеш а да улучиш критериите на проверяващите :idea: .

АААААА,така ли...Я дай тая сабя да видиш къде може да ти влезне !!!

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
 Заглавие:
МнениеПубликувано на: 24 Юли 2006, 16:18 
Форумно зомби
Аватар

Имааааааааам 2 по история в УНСС! Искам още една 2 по литература и смятам да приключа житейския си път :lol:

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
 Заглавие:
МнениеПубликувано на: 24 Юли 2006, 16:19 
Пишеща машина
Аватар

MZ4 написа:
Цитат:
Далчев е сложен автор,трябва ти усет и творческо мислене за да изградиш една добра тема , философията на неговото творчество не подлежи на зубрене,така че темите са абсолютно равностойни

няма автор, който да е научен и да е сложен , но може да се каже наистина ,че той е един .. не знам и аз какъв ,защото не го харесвам особено. но както може да се назубри Славейков, така си мисля, че може и той да се назубри. а и този от комисията не знам защо си въобразява, че който го е писал, е учил в у-ще -надали има някой ,който разчита на 2-та часа ,отделени там. разкош направо :lol: при Далчев единственото е ,че можеш да тълкуваш по много начини - там е творческото мислене. иначе си е като другите. пак се нервирам за великата теза, че който не знае 1 пише по 2 :evil:

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Заключен форум Темата е заключена, не можете да променяте мнения.  [ 901 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22 ... 61  Следваща