Дата и час: 16 Яну 2026, 17:31

Напиши нова тема Отговори на тема  [ 273 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19  Следваща
Автор Съобщение
 Заглавие: Re: Снукър 2009/2010
МнениеПубликувано на: 29 Апр 2013, 23:47 
THAT guy
Аватар

Благодарил (а): 296 пъти.
Че кое му е приятното? Нито е брейк билдър, нито е способен на фамозни потове, нито сейфти играта му е нещо впечатляващо... играта му е безлична и невзрачна като самия него - грам харизма няма в т'ва типче, даже е и противен

Само с късмет и чужди грешки не може и очаквам Уайт да го смаже

А Милкинс не е някакъв феномен, но е симпатично пианде и, гледайки го как се бори и се връща в мача от 9:3, не разбирам как може някой да не му стиска палци
Срамота е, че не продължи

За прогнозите:

Рони - Тръмп
Уайт - Хоукинс

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: 30 Апр 2013, 01:19 
Катарзисен Млад Меринджей
Аватар

Благодарил (а): 25 пъти.
Че то почти всички отговарят на описанието "Нито е брейк билдър, нито е способен на фамозни потове, нито сейфти играта му е нещо впечатляващо". :lol: Аз обичам такива играчи,които не изпъкват с един определен елемент,но пък и нямат слабо място,което винаги да поддава,когато бъде натиснато. Отделен въпрос е,че не съм съгласен,че не е добър брейк билдър. Е,не е Рони или Хигинс,но не е по-зле от едни Картър,Бингъм,Хоукинс и т.н. Както разбрахме вече в тази тема,всеки има различни предпочитания за стилове и играчи,тъй че твое право да не го харесваш.

Real friends don't change.

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: 30 Апр 2013, 08:43 
My kinda heaven
Аватар

Благодарил (а): 194 пъти.
Надежден, моите прогнози са същите като твоите:

О'Съливан - Мърфи (макар че тук са ми на кантар с Тръмп, честно казано)
Уолдън - Динг

Жалко, че Бингъм ще отпадне толкова скоро. А Уолдън ми допада и на мен, играе приятно (играта му не е спъната като тази на Ебдън напоследък), постоянен е, прави добри удари и очаквам да се развива и още.

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: 30 Апр 2013, 09:24 
THAT guy
Аватар

Надежден Случай написа:
Че то почти всички отговарят на описанието "Нито е брейк билдър, нито е способен на фамозни потове, нито сейфти играта му е нещо впечатляващо". :lol: Аз обичам такива играчи,които не изпъкват с един определен елемент,но пък и нямат слабо място,което винаги да поддава,когато бъде натиснато. Отделен въпрос е,че не съм съгласен,че не е добър брейк билдър. Е,не е Рони или Хигинс,но не е по-зле от едни Картър,Бингъм,Хоукинс и т.н. Както разбрахме вече в тази тема,всеки има различни предпочитания за стилове и играчи,тъй че твое право да не го харесваш.

И почти всички са безинтересни :wink:
Но не е задължително да е гениален играч ако е поне интересен персонаж (разбира се най-добре би било да има всичко изброено - за т'ва и Ракетата е най-големия)
Примерно Кинг също не е кой знае какъв играч, ама е пичага, прилича на Светльо Хиподилски и е забавно да го гледаш

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: 30 Апр 2013, 10:27 
Чалгар
Аватар

Благодарил (а): 64 пъти.
Рики Уолдън и аз го харесах този мач. ЗА О'Съливан какво да какво да кажа... страхотен играч. Жалко, че наистина не е лицето на спорта, което бих се радвал да бъде.

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: 30 Апр 2013, 14:40 
My kinda heaven
Аватар

Егати кастрираната игра от Тръмп. Колкото и да не понасям Мърфи и да искам да отпадне, Джъд просто не заслужава да спечели. Ама нищо де, той Рони иде... :mrgreen:

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: 30 Апр 2013, 15:20 
Аватар

Някой гледа ли Мърфи - Тръмп с коментара на гиганта,простете,титана,простете - играча Евгени Ставрев? :shock:

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: 30 Апр 2013, 19:01 
My kinda heaven
Аватар

Не, що? Я разправяй? Мърфи ли е гигант? Ако е така, съгласна съм, макар че поотслабна малко. :mrgreen:

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: 30 Апр 2013, 20:11 
Аватар

Радвам се,че попита. :mrgreen: НЯМА такъв малоумник като Ставрев,просто НЯМА! Едно на ръка елементарните идиотщини,които ръси. Най-силно ме разсмяха тези двете:
- събития от случки
- двамата изиграха 6 фрейма за 2 часа,което прави по-малко от 20 минути на фрейм.
Бонус,специално заради това,което подхвърлих в предния коментар:
- титанът Тръмп се събуди. По-скоро гигантът. Или хайде нека да е играчът,нещо по-земно. (това си е сред стандартните брътвежи на неуважаемия г-н Ставрев,нищо изпъкващо на фона на обичайните глупости)
В добавка на тия тъпотии трябваше да го слушам един час да обяснява как цялото първенство е нагласено и да казва кой мач как ще завърши и как това "няма никаква връзка с моментната форма и представянето на играчите". Всъщност не само първенството,всеки спорт е решен предварително на кръгли маси. :lol:
Опитвах се да не го слушам,та вероятно е имало и още някой бисер,но чак толкова не ми понася. Бива,бива,ама чак такъв идиот не съм очаквал да бъде. И в Ринг ще намеря по-читав коментатор...на снукър. Чудя се колко ли силни връзки има,че да го търпят,при това в Евроспорт. :scratch:

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: 30 Апр 2013, 21:06 
My kinda heaven
Аватар

Не става дума да го търпят, той беше шефът на българската секция на Евроспорт допреди няколко години, не знам дали още е.
А това с фреймовете не е чак толкова безумно - айде, "средно" е трябвало да каже, ама разчитам, че просто се е объркал.

Играта на Тръмп ме вбесява - нищо гигантско не виждам в него, играе повече от посредствено. Май никога не съм го виждала да играе толкова зле, под всякаква критика е. Дори не мога да се ядосам на Шопара Мазен, задето го бие.

Не можах да гледам мача на Рони - но като видях резултата, май ще се окажа права. В първия кръг е играл точно толкова, колкото му е трябвало, за да продължи безпроблемно напред. Срещу Али вдигна нивото, особено в последните фреймове и в момента откровено мачка. А' дано, казвам аз.

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: 30 Апр 2013, 21:44 
Аватар

Търговец,за директор може и да става,за коментатор грам талант няма,хипер неадекватен е. Стотици пъти е имал тъпи коментари - тая топка не може да се играе,от тук само сейфти може да направи,остават 36 точки на масата...а впоследствие се окаже,че нещата не стоят така. Това може да не прави впечатление на невежия фен на Рони...пардон,на снукъра,но на мен ми бърка в мозъка тая некомпетентност. Понякога си мисля,че тоя човек преди да почне да коментира никога не е виждал снукър маса,дори на картинка. Вкарва се в някакви конспирации,едва ли не всяка загуба на фаворит е нагласена,всеки спад във формата е резултат от долари и марки,което също много дразни. Протеже на Диков ли се опитва да се докара,не знам,но не му се получава. Ще те просветля,че според теорията на господин Ставрев,ако Тръмп падне,то със сигурност и О'Съливан си заминава,а като гледам как играе Бийбър,то ни чака обрат утре от Бингъм. :cyclopsani:

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: 30 Апр 2013, 21:54 
My kinda heaven
Аватар

Хахаха, Рони не е да не е падал при такива условия, ама не го виждам как ще стане в тоя случай. Тъкмо гледах повторение на шестия фрейм - ми то си беше оргазмично усещане, ще ме прощавате за сравнението. В снукъра наистина са Рони и всички останали. Един ден, когато наистина реши да си ходи, ще рева с глас, защото такива таланти са раждат веднъж. Не на столетие. Веднъж.

А Тръмп изчака да го напсувам, за да почне да играе. Между другото, много ми прилича на Джимини Крикет, не знам защо. Заради овала на лицето (и най-вече формата на главата), предполагам: http://www.toonopedia.com/jiminy.jpg. А Бари Хоукинс ми прилича на Алън от "Двама мъже и половина". :mrgreen:

Последна промяна Търговецът на кристал на 30 Апр 2013, 22:55, променена общо 1 път

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: 30 Апр 2013, 22:03 
THAT guy
Аватар

Надежден, т'ва същия ли е, който си обосновава прогнозите с "бизнес"? :lol:

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: 30 Апр 2013, 22:25 
Аватар

Same guy. :lol: Aaaaand Real scores. :x

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: 01 Май 2013, 08:01 
Чалгар
Аватар

Благодарил (а): 64 пъти.
Всичко изтървах вчера. Само малко на О'Съливан погледах, който просто си мачкаше.

А, ако си мислите, че това са глупости от Евгени Ставрев, погледайте колезденето някой път ;) На мен ми е симпатичен обаче. Убийствено ме дразнят пристрастните коментари, които и той ги прави де.

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Напиши нова тема Отговори на тема  [ 273 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19  Следваща

Подобни теми   Автор   Отговори   Преглеждания    Последно мнение 
Няма непрочетени мнения в тази тема. Открит демонстративен турнир по снукър - 06.02.2010

в Спорт

Mr_Nicely

3

305

06 Мар 2010, 03:39

Mr_Nicely Преглежда последните мнения

Няма непрочетени мнения в тази тема. Световно първенство по Снукър 2009

[ Отиди на страница: 1 ... 4, 5, 6 ]

в Спорт

SeLby

82

3318