Издирвам:
1. Още един член на залата на славата на диема,честичко го даваха преди време.

Помня,че филмът започваше с това как главният герой,бандит,ограбва магазин,преди да си тръгне подарява на магазинерчето пистолет и му дава някои "полезни" съвети. В последствие момчето също става отрепка,нещо като подражател на главния герой,но накрая по някаква причина се опитваше да го убие. На 100% съм сигурен,че магазинерчето се казва Били,но дотам се ограничавам със спомените. От малкото сюжет,останал ми в главата,филмът не е нещо кой знае какво,но си е детски спомен и ще ми е интересно да си го припомня.
2. Тук става сложно,защото и малкото неща,които си мисля,че помня,дори не съм сигурен,че са от един и същи филм,но ще пробвам. Епически сорт филм,крал на връщане от война намира бебе - момиченце,и го прибира в кралството си. Отглеждат я като своя дъщеря с кралицата,но не щеш ли момата се влюбва в един арестуван бунтовник. И дотук,нищо повече не ми идва на главата,а дори не съм сигурен,че и това всъщност е част от един филм,като малък бях голям фен на подобни приказни истории и може да съм преплел нещичко от някоя друга продукция.

Помня и саундтрака...донякъде. Нещо от сорта на Era,с епическо звучене,много готина музика,другата основна причина толкова да искам да го намеря.

Ако се сещате за заглавие на такъв филм,давайте го насам,нищо чудно да се окаже точният материал!