Дата и час: 16 Яну 2026, 19:33

Напиши нова тема Отговори на тема  [ 198 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 9, 10, 11, 12, 13, 14  Следваща
Автор Съобщение
 Заглавие: Re: Еднополовите бракове
МнениеПубликувано на: 30 Апр 2013, 09:54 
Легендарен флуудър
Аватар

Благодарил (а): 233 пъти.
Надежден Случай написа:
Добре,де,Библията само сношенията мъж - мъж ли забранява? Лесбийките с предимство ли са? :lol:

Не, не са.

Послание на Св. Апостол Павел до римляните:
Глава 1
26. Затова Бог ги предаде на срамотни страсти: жените им замениха естественото употребление с противоестествено;
27. също и мъжете, като оставиха естественото употребление на женския пол, разпалиха се с похоти един към други, и вършеха срамотии мъже на мъже, та получаваха в себе си отплата, каквато подобаваше на тяхната заблуда.

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: 30 Апр 2013, 10:11 
tales of ordinary madness
Аватар

Благодарил (а): 890 пъти.
Изображение

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: 06 Май 2013, 22:13 
A Soul Lost in Endless Time
Аватар

Благодарил (а): 249 пъти.
assault написа:
Против, разбира се. Това е против природата.

Мнението е променено от модератор, защото нарушава добрия тон на дискусията и правилата на форума. М.

+1 :geek:

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: 06 Май 2013, 23:22 
Magnolia
Аватар

Благодарил (а): 374 пъти.
Прочетох около три поста от цялата тема, а и си обещах да не се включвам повече, нооооооооооо.
По вашата логика хетеросексуалните хора, които не могат да имат деца, против природата ли са? И какво изобщо значи "против природата"? Автомобилите? Мобилните телефони? Лекарствата? Те не са ли неестествени? И като ще се позовавате на Библията, като едни добри, съвестни християни, кажете ми, колко от вас не си позволяват да носят дрехи от смесени тъкани? Колко от мъжките тук не си бръснат брадите, защото си спинкат с Библията под възглавницата? И защо изобщо си мислите, че вашите религиозни убеждения са работа на другите?
Въпросите ми са реторични и всъщност евентуалните ви отговори въобще не ме интересуват, просто имам чувството, че някои хора си говорят (пишат) ей така, наизуст, и реших, че и аз трябва да кажа нещо. ^^ Пък и лицемерната набожност ми е много неприятна като цяло, ама какво пък, хората обичат избирателно да чуват и виждат неща, които им изнасят и харесват. Както и да е, щом някой опре до това да се аргументира с религиозни текстове, това би трябвало да означава нещо...

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: 07 Май 2013, 08:22 
Легендарен флуудър
Аватар

Благодарил (а): 233 пъти.
Ер Малка написа:
Прочетох около три поста от цялата тема, а и си обещах да не се включвам повече, нооооооооооо.

Но все пак реши да го направиш, така че всичко преди "но"-то изгуби смисъл.
Цитат:
Въпросите ми са реторични и всъщност евентуалните ви отговори въобще не ме интересуват

Ми добре. Тогава и ние няма да ти отговорим по същество на въпросите.
Цитат:
, просто имам чувството, че някои хора си говорят (пишат) ей така, наизуст,

Странно как квалифицираш де що има противоречащо ти мнение като говорене "наизуст", както и всяка набожност задължително като "лицемерна". Лепваш определения, без да знаеш нищо конкретно за хората, но иначе си много против говоренето наизуст. На мен лицемерната набожност също не ми е приятна и тук не си сама, напълно те подкрепям.
Цитат:
, ама какво пък, хората обичат избирателно да чуват и виждат неща, които им изнасят и харесват.

За което можем съвсем спокойно да упрекнем и тебе самата, и всички, които защитават еднополовите така наречени "бракове". Видиш ли, всичко е индоктринация, въпросът е човек да приеме правилната такава! :geek:
Цитат:
Както и да е, щом някой опре до това да се аргументира с религиозни текстове, това би трябвало да означава нещо...

Да де, погледни горе.

Сега вероятно си мислиш, че съм те взел на подбив. Хайде, със здраве и дерзай :salute:

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: 09 Май 2013, 00:03 
My kinda heaven
Аватар

Благодарил (а): 194 пъти.
Добре де, Боби, ако не на Ерката, отговори ми на мене, че наистина ми е любопитно: "По вашата логика хетеросексуалните хора, които не могат да имат деца, против природата ли са? И какво изобщо значи "против природата"?"
И още нещо, което съм питала и по-рано - всеки път, когато правите секс, го правите с идеята да създадете дете ли? Щото ако не е така, тогава цялата тая теория за природата ви издиша значително.

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: 09 Май 2013, 06:58 
Чалгар
Аватар

Благодарил (а): 64 пъти.
Това не е ли обсъждано вече 1000 пъти... Като стане дума за деца и веднага почват въпросите, дали се прави секс само за деца и дали двойките, които не могат да има деца, също са като гейовете. Всеки път! А нещата просто не са така.

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: 09 Май 2013, 07:15 
My kinda heaven
Аватар

Благодарил (а): 194 пъти.
Ники, това твоето е малко като "Не знам как е, ама и така не е". Поне като използвате някакви аргументи, гледайте да са валидни, защото така поднесени, вашите просто издишат, именно поради отговорите на въпросите ми от по-горе.

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: 09 Май 2013, 08:44 
Танцуващия с клавиатури

Благодарил (а): 4 пъти.
http://www.dnes.bg/world/2013/04/28/i-a ... s.186736,2

Мнението е променено от администратор, защото нарушава добрия тон на дискусията и правилата на форума.
Тъй като това е поредното такова нарушение на потребителя, това е официално последно предупреждение.

Мила

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: 09 Май 2013, 09:15 
Пишете, о, братя
Аватар

Благодарил (а): 30 пъти.
Не знам кои са отрепки, но пък и да раздаваш смъртни присъди по форуми си е бая достойно.

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: 09 Май 2013, 10:23 
Добрата фея
Аватар

Благодарил (а): 920 пъти.
Колко пъти да призовавам да го баннете тоя?

а библията е писана от грешници.

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: 09 Май 2013, 11:44 
Драскач
Аватар

Благодарил (а): 7 пъти.
За мен нормална двойка е от мъж и жена.Бракът е измислица, но все пак ако го приемем за форма на любовна двойка-от мъж и жена трябва да е. Затова има и полове, поне физически.
Но...в природата от край време и изключения.Нормално е да има ненормалности. Та щом се обичат, не знам защо трябва да им се отказва да се свързват в брак, да се наследяват, да могат да решават дали да изключат системата на другия, как да бъде погребан и т.н.
Разбирам, че имат право и да си гледат деца-това е основно право на всяко живо същество.
Но за мен едно дете трябва да бъде възпитавано от мъж и жена.Да има техните личности, примери, методи и подходи в своя живот и израстване. Не съм сигурна, че няма да кма пропуски ако е възпитавано само от жени или само от мъже.Става въпрос и за момичетата, и за момчетата.
Учили са ме, че за едно дете трябват родители от мъжки и женски пол, определена възраст, определено поколение.Всичко друго са компромиси, според ситуацията...защото животът не е черно бял.
Та съм малко раздвоена, но да речем, че приемам, че имат право да са законна двойка, да имат и дете.
Като естествено не го приемам като нормално, като отредено от природата.

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: 09 Май 2013, 12:03 
Чалгар
Аватар

Благодарил (а): 64 пъти.
Търговецът на кристал написа:
Ники, това твоето е малко като "Не знам как е, ама и така не е". Поне като използвате някакви аргументи, гледайте да са валидни, защото така поднесени, вашите просто издишат, именно поради отговорите на въпросите ми от по-горе.

Заемам по-скоро неутрална позиция в момента, защото не ми се спори. Просто не съм сигурен, че искате да изравнявате гейовете с двойките, които имат репродуктивни проблеми.

Моята позиция си я казах. Сългасен съм, че трябва да се разреши на всеки да сключва брак. Нека бъдат семейство, с всичките произтичащи от това последици. Смятам също така, че гейовете са различни и в това няма нищо лошо. Иначе кой какво си прави в леглото за удоволствие не мисля, че е предмет на дискусията и че налива вода в мелницата на едната или другата страна.

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: 12 Май 2013, 00:53 
Катарзисен Млад Меринджей
Аватар

Благодарил (а): 25 пъти.
Няма много общо с браковете,ама да му...се не види! :?

Изображение

Real friends don't change.

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: 12 Май 2013, 23:51 
От дъжд на вятър
Аватар

Благодарил (а): 7 пъти.
С какво тая кукла е по-различна от другите "хетеро", освен с надписа на кутията?
Аз като бях малка, сама си ги правех гейове, баси.

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Напиши нова тема Отговори на тема  [ 198 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 9, 10, 11, 12, 13, 14  Следваща

Подобни теми   Автор   Отговори   Преглеждания    Последно мнение 
Няма непрочетени мнения в тази тема. Анализ на влиянието на еднополовите бракове

в Мнения

Kristo

4

663

29 Окт 2012, 17:03

alter ego Преглежда последните мнения

Темата е заключена, не можете да променяте мнения. Вечната тема за еднополовите бракове

[ Отиди на страница: 1 ... 44, 45, 46 ]

в Мнения

Мила

687

13354

17 Юли 2011, 11:42

Lord Преглежда последните мнения