дани написа:
побеснявам!!!!!!!сега ще са ми лепнали една красива двойка и защо?????едва ли ще могат да кажат!!!нали не искаха назубрени теми.много по-вероятно е да назубриш за далчев!!!те какво си мислят-че който е писал за него си е мислил темата на мометна.глупости!!!истинско мислене и творчество(което уж много ценят) има при цитатите!няма как да назубриш такова нещо!!няма как да знаеш кои цитати ще се паднат!!за пишеш по втората тема е нужно повече акъл,защото тя се базира на знанията за двама автори,трябв а да правиш съшпоставки,да правиш изводи!1АКО ПИТАТЕ МЕН ТЪРСЯТ ТОЧНО ТОВА,КОЕТО ОТРИЧАТ ПУБЛИЧНО-ЗУБРЕНЕТО!!!
Абсолютно, изцяло и категорично на момента си измислих всеки един ред, всяка една дума в темата ми за Далчев на изпита...
Бях отишъл на изпита без нито едно зазубрено фрагментче от която и да е тема (предполагам ,зашото не ми остана време) и до последно смятах да пиша по есето...Но като видях неприятната и изискваща сериозно осмисляне тема по "есето" ,която едва ли бих разработил за 5 часа, реших да си разработя една на момента за Далчев, а предполагам затова и стана сравнително къса - > 7 стр.
(нямам нито един цитат от критик в темата или нещо подобно, всичко съм си мислил на место)
--------
Понеже и аз смятах, че
"АКО ПИТАТЕ МЕН ТЪРСЯТ ТОЧНО ТОВА,КОЕТО ОТРИЧАТ ПУБЛИЧНО-ЗУБРЕНЕТО", затова писах по Далчев...И всичко беше въпрос на импровизация...
--------
Joyride написа:
че може и той да се назубри. а и този от комисията не знам защо си въобразява, че който го е писал, е учил в у-ще -надали има някой ,който разчита на 2-та часа ,отделени там. разкош направо
Това,на което може да разчита един уеник е :
2 дена по 2 часа = 4 часа Далчев
+ ЗИП (още 4 часа)
+ 52 часа философия в 11 клас ...
-аз лично на това разчитах (+ 2 учебни часа на частен урок)