дани написа:
побеснявам!!!!!!!сега ще са ми лепнали една красива двойка и защо?????едва ли ще могат да кажат!!!нали не искаха назубрени теми.много по-вероятно е да назубриш за далчев!!!те какво си мислят-че който е писал за него си е мислил темата на мометна.глупости!!!истинско мислене и творчество(което уж много ценят) има при цитатите!няма как да назубриш такова нещо!!няма как да знаеш кои цитати ще се паднат!!за пишеш по втората тема е нужно повече акъл,защото тя се базира на знанията за двама автори,трябв а да правиш съшпоставки,да правиш изводи!1АКО ПИТАТЕ МЕН ТЪРСЯТ ТОЧНО ТОВА,КОЕТО ОТРИЧАТ ПУБЛИЧНО-ЗУБРЕНЕТО!!!
После нямало злобеене

Виж сега драга ми девойко разбирам,че си афектирана,изнервена от забавянето и от постнатото инфо,но всички хулите и трошите нерви при положение,че ситуацията в момента е тип "нероден Петко",сиреч оценките още не са излезли,няма статистика,а вие вече скочихте срещу системата.Дани представи си,че имаш отлична оценка,какво тогава,парадоксче нещо се получава,така че изтрайте до утре,спестете си много нерви и си свиркайте-лято е ,птичките пеят,пчеличките жужат и т.н
А колкото до зубренето относно Далчев,то(ако го има) би било в най-малки размери,защото е най-новият автор в конспекта,защото творчеството му изисква наистина разчупено мислене.А от друга страна не всички,които влизат в СУ с лит са се скъсали от зубрене.Даже и да си накълвал всички критици,пак трябва да структурираш знанията си съобразно темата,което хич не е толкова лесно.
Аз лично не съм се готвил обстойно,не съм зазубрял никакви цитати от теми просто защото не съм писал такива и очаквам оценка до 4(и нещо).Всичко е според възможностите,моментното състояние и литературен усет
Мир вам