Жудасе, ти наистина не разбираш, нали? Купи и титли имаме за 100 години напред, никога не са били водещата ценност за левскарите. Искаме да гледам борбен, български, левскарски дух. Отбор, който не се предава. Ще ти дам един съвсем пресен пример. На четвъртфинала в микре продължихме, но играхме един от най-бездушните си мачове. Седят и се пазят от момчета на нашата възраст, които трябва да им вкарат 3 гола... Реакцията на публиката беше, че има викахме "Всички вън!" и бяхме на нож с ръководството, въпреки успеха. Вчера такова нещо нямаше. Вчера, макар и след загубен финал, настроението не беше минорно, аплодирахме ги и заедно пяхме за Левски. След мача нямаше псувни, имаше хора с гордо вдигнати глави. А Берое, колкото и да са ми неприятни, не мога да направя нищо друго освен да ги поздравя. Направиха мача на живота си и победиха. Някъде бях чел, че не са ни побеждавали за купата от 30 години. Ами така е, победиха ни вчера, след 30 години пак, няма вечни серии. Преди няколко дни Уиган победиха Ман Сити за FA Cup, това е готиното на тези турнири. В един мач малките отбори могат да изригнат и да пишат история. Както казах, аз съм доволен от финала.
П.П. И не казвам, че сме направили исторически обрат, защото обрат нямаше. Казвам, че бяхме на крачка от него и да, щеше да бъде исторически, защото историята на този турнир не помни обрат от такъв резултат и то с човек по-малко. Това обаче приспада към хипотезите с "ако" и заради това завършвам с "майната му", тоест след 2 дена и аз ще съм го забравил. Историята помни победителите, а вчера победителят беше Берое. Ако мислиш, че е малък критерий... е виждаме с вашия висок критерий, как я кретате, така че мисля, че предпочитам по-малкия.