fak написа:
Няма толкова богати мъже, колкото златотърсачки твърдите че има.
а наоколо е пълно със обвързани двойки и успешни връзки.
Не ви излиза уравнението

Kristo написа:
... ам нищо, ще си седя сам с кърпички и бинокъл в поршето и ше се задоволявам...
Съветвам те да наблегнеш засега на кърпичките, че ферарито ше ти го гепят от меден рудник
Ферарито тати го кара - носи буркани от село с него, тук-таме някое заколено прасе...
Инак не си права за уравнението - щеше да си ако всяка връзка беше завинаги, ама не е!
Златотърсачки има навсякъде - всяка държава, град, вуз и общество. Въпросът "дали има достатъчно богаташи" не стои на дневен ред - ако не стигат за всички, просто златките ще седят и ще чакат "принца" (с порше кайман). Коя ще се унижи да се върже за дюнерджия или докторантче? И ако се върже с някого, то ще е докато не прикотка богат батко, които своевременно е станал свободен.
Затова и когато някоя жена ти каже (е, не баш на тебе, Мария), че иска да сте приятели, значи, че не отговаряш на нейните критерии за перспективна връзка (за всяка жена е индивидуално, какво значи това). Няма как човек да знае, какво иска една жена. Един мъж може да се промени с времето в някои аспекти и ако все още е само "приятел", значи нещо друго му липсва, което той не е променил. Най-често е социалния статус, няма кво да се лъжем. Можеш да тръгнеш на фитнес или да прочетеш 100 книги, това е сравниелно лесно. Можеш да вземеш висше (то дори е по-лесно де, аз само до 10 лицеви опори стигам, а курсовете ги отмятам с лекота) - можеш и да бъдеш повишен в офиса. Но в такава ситуация разбираш, какво точно иска жената - според това как си се променил за да излезеш от "зоната".
Има го и обратния момент - да спечелиш от тотото и да забележиш рязка промяна в отношенията. Тук вече влизаме в една дилема: "Да се възползвам ли, че съм богат, за да забия мацката, която искаше да сме само приятели?" - и тук е важния момент - дали ще си стоиш на принципите, ако ги имаш. Но трябва да имаш едно на ум - че ще те зареже ако уреди по-богат батко.
Тъй какво излиза - френдзоната не е толкова лошо нещо - показва истинската същност на хората. Дали са златотърсачки или не, дали са лигави или не, дали са кифли или не, дали са глупави или не и т.н. Същото важи и за мъжете. А изводите за хората около вас си ги правете вие, аз ще ида да припаля поршето...