Здравейте и от мен

Тази година и аз кандидатствам, но само ви наблюдавах до този момент "инкогнито"

На предварителните имам 4,75 и на двата изпита - ще кандидатствам право и пак по изпити се започна

Бях в 65-та зала - там, където теглиха темата. Момчето беше абсолютно учудено и се смееше като я изтегли. Между другото ми се въртеше в главата, че така ще стане и ще се повтори темата. Предизвиках съдбата

Уж си написах този път нещата, които предния път бях объркала, защото си намерих няколко грешки и си бях преговаряла много добре темата

)) Абе, по-доволна съм от предния път.
Относно контролните теми - запомних само едната, защото всички много шумяха - или пляскаха, или се смееха... Темата беше Раковски. За другата дочух нещо от сорта на Балкански или Балканска. Вероятно е от новата история.
И тези, които казват, че има измама с тегленето на теми - е ми няма. 18 плика, 18 теми. Избираш си и теглиш.
Комисията, начело с Пламен Митев ни приветстваха да сме концентрирани, блабла и ни казаха, че ще се гордеят да сме част от най-елитния университет. И после какво дочувам !? Абсолютен леш относно преписване и в нашата зала, и в зали, където са били мои приятели. Слушалки, телефони, подсказване. На никого не е правен проблем. Така че не разправяйте, че са единици тези, които преписват. Не са единици, а масовка. И най-лошото е, че не им е правена абсолютна никаква забележка. Момчето пред мен преписваше през цялото време от момичето до него и през цялото време погледът му беше там.
Успех на всички, и на преписвачите, защото е нужен малко или много. За разлика от тези хора аз се явих само с това, което ми беше в главата. Но все пак трябва да има някоя балалайка, нали?