Дата и час: 08 Апр 2026, 18:44

Напиши нова тема Темата е заключена, не можете да променяте мнения.  [ 1503 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 82, 83, 84, 85, 86, 87, 88 ... 101  Следваща
Автор Съобщение
 Заглавие: Re: [КСК 2013] Връзки с обществеността
МнениеПубликувано на: 06 Юни 2013, 13:42 
В началото бе словото

Благодарил (а): 0 пъти.
~Suzie , суперр, значи може да се видим отпред :)) аз ще съм с лилавоцикламен потник на Мики Маус и евентуално, ако е хладно с бяла жилетка . И съм висока. КАжи и ти как да те позная да си полафим малко :P

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: 06 Юни 2013, 13:54 
Пишете, о, братя
Аватар

Благодарил (а): 48 пъти.
tamarsaaD написа:
~Suzie , суперр, значи може да се видим отпред :)) аз ще съм с лилавоцикламен потник на Мики Маус и евентуално, ако е хладно с бяла жилетка . И съм висока. КАжи и ти как да те позная да си полафим малко :P

Когато реша какво ще обличам ще ти пиша на лично да не спамя тук :mrgreen: Аз ще съм с още една девойка и едно момче ((:

And this is your life."

John Green

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: 06 Юни 2013, 14:22 
Чорбар
Аватар

Благодарил (а): 20 пъти.
tamarsaaD написа:

Няма смисъл да ти се описва, просто се оглеждай за най-дребното и невзрачно човече наоколо :mrgreen: Щом си висока, ще сте си като майка и дъщеря :lol: Между другото, и аз съм към южното крило, тъй че.. щеш, не щеш и с мене ще си полафиш :) Относно времето - сутринта ще е слънчево, към 15-16 градуса, ама на излизане може би ще ни чака дъжд :evil:

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: 06 Юни 2013, 14:50 
В началото бе словото
Аватар

Благодарил (а): 1 пъти.
tranceRR и аз давам заявка за лафене, тъй като и аз съм от южното крило :D ;)

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: 06 Юни 2013, 15:25 
Чорбар
Аватар

http://www.youtube.com/watch?v=0tJGk4ofc18 :) Само пиши как ще си облечена, да те познаем по-лесничко :D

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: 06 Юни 2013, 15:38 
Катарзисен Млад Меринджей
Аватар

Благодарил (а): 25 пъти.
Тъй като няма да имам възможност да пиша повече днес,мисля да дадем вече някаква развръзка на събирането след изпита,че преди изпита със сигурност съм зомби и никой нито ще позная,нито ще заговоря,просто ми се спи. :mrgreen:

И така,ето моя план: тъй като вероятно ще има хора,които ще излязат по-рано от останалите,предлагам вместо да кесим като борчета пред СУ,да се съберем в градинката между СУ и НС,там и няколко пейчици трябва да има,доколкото помня. Ранните пилци сядат там,изчакват си живота и после си изливат гнева върху по-бавните. Така става и много по-лесно разпознаването,защото няма да има много,с които да се сбъркаме евентуално. Когато се съберем всички,софийските представители на групичката ни завеждат на някое хубаво местенце и т.н.

Всеки,който възнамерява да се включи,дава отличителни белези,по които останалите да го познаят,ако реши тук,ако реши на лс до другите участници. Важно е всички,които ще се явят на срещата,да се знаят,за да сме наясно колко човека чакаме! От мен описание очаквайте утре,защото винаги си избирам облеклото в последния момент. :salute: :mrgreen:
Някой ако има предложения и възражения,да говори сега или да замълчи завинаги,'щото след малко изчезвам и преговорите пропадат. :mrgreen:
Постарах се да направя някакво подобие на организация,така че ако всичко пропада,също казвайте,да се знае. :)

Real friends don't change.

Последна промяна Надежден Случай на 06 Юни 2013, 15:52, променена общо 1 път

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: 06 Юни 2013, 15:50 
В началото бе словото
Аватар

Благодарил (а): 3 пъти.
pollyyyy написа:
tdg написа:
Ако изкараме 3.50 на изпита, а на устния 6 дали има някакъв шанс да се класираме? Защото аз ще се панирам и ще се изложа здраво на писмения изпит :oops:

Как го правиш? Аз спичам здраво само на устни изпити :scratch:

Много поо-уверена съм в себе си когато говоря и смятам, че ако евентуално стигна до устния изпит, ще се представя значително по-добре :) блажени са вярващите :) но на това се крепят всичките ми надежди :D

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: 06 Юни 2013, 16:00 
В началото бе словото
Аватар

Благодарил (а): 3 пъти.
Надежден Случай написа:
Тъй като няма да имам възможност да пиша повече днес,мисля да дадем вече някаква развръзка на събирането след изпита,че преди изпита със сигурност съм зомби и никой нито ще позная,нито ще заговоря,просто ми се спи. :mrgreen:

И така,ето моя план: тъй като вероятно ще има хора,които ще излязат по-рано от останалите,предлагам вместо да кесим като борчета пред СУ,да се съберем в градинката между СУ и НС,там и няколко пейчици трябва да има,доколкото помня. Ранните пилци сядат там,изчакват си живота и после си изливат гнева върху по-бавните. Така става и много по-лесно разпознаването,защото няма да има много,с които да се сбъркаме евентуално. Когато се съберем всички,софийските представители на групичката ни завеждат на някое хубаво местенце и т.н.

Всеки,който възнамерява да се включи,дава отличителни белези,по които останалите да го познаят,ако реши тук,ако реши на лс до другите участници. Важно е всички,които ще се явят на срещата,да се знаят,за да сме наясно колко човека чакаме! От мен описание очаквайте утре,защото винаги си избирам облеклото в последния момент. :salute: :mrgreen:
Някой ако има предложения и възражения,да говори сега или да замълчи завинаги,'щото след малко изчезвам и преговорите пропадат. :mrgreen:
Постарах се да направя някакво подобие на организация,така че ако всичко пропада,също казвайте,да се знае. :)

Аз съм ОК с плана ти :) черни кецове, черна блуза, черно яке в ръка, черна чанта (спирам с черното) и най-вероятно дънки :D висока съм и най-вероятно ще бъда пребледняла с цигара в ръка :) по-точно описание не мога да дам :D

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: 06 Юни 2013, 16:21 
В началото бе словото
Аватар

Аз ще съм с дълга къдрава коса, синьо-зелен потник без презрамки и същият цвят пантофки(ако е студено със зелена жилетка отгоре) и дънки(за цвета още не съм сигурна)
off topic: хихи все едно отиваме на масова blind date :D

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: 06 Юни 2013, 16:40 
Чорбар
Аватар

Егати трудните описания :scratch: :lol: Поне @emabell и @tamarsaaD ще гледам да запомня.. Аз ще съм с бели кецове, сив панталон и.. уф, как да я опиша тая риза сега.. с навити ръкави, на сиви и бели квадратчета ! :mrgreen:

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: 06 Юни 2013, 16:50 
В началото бе словото
Аватар

пак сме 600 човека как ли ще се открием :D?

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: 06 Юни 2013, 16:59 
В началото бе словото
Аватар

Благодарил (а): 4 пъти.
Аз ще нося картонче с надпис КСК ВО 2013!!!Ще направя сборния пункт към 8 без нещо. Ще се позиционирам на входа на подлеза откъм СУ.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: 06 Юни 2013, 17:02 
Пишете, о, братя
Аватар

Благодарил (а): 48 пъти.
Предлагам да си носим листчета с имената закачени някъде :mrgreen: или пък "форумец" :mrgreen:

tranceRR, НЕВЗРАЧНО?! Вече знам кого няма да гушна като видя !

And this is your life."

John Green

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: 06 Юни 2013, 17:36 
Чорбар
Аватар

~Suzie написа:
tranceRR, НЕВЗРАЧНО?! Вече знам кого няма да гушна като видя !

Вероятността да се получи е толкова малка, колкото и шрифта, с който си го написала :D

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: 06 Юни 2013, 17:46 
От дъжд на вятър

Благодарил (а): 5 пъти.
И аз съм ЗА срещата. Ще съм със сини панталони (леко увиснали хах) сини кецове, с (не съм решила какъв цвят тениска) и с шал-шарен- червеното и синьото преобладават и с черно кожено яке, ако и студено. С две думи - по шала ще ме пжзнаете хах. Аз съм съгласна с плана, но ако вали ще ни е леко неприятно да висим на пейка. Така че да измислим и някакъв вариант при дъжд? И утре ще пиша на някого от форумците, които ще идват на срещата, за да си разменим и телефоните. Някой знае ли точната бройка на хората, които ще идват?

Върнете се в началото
 Профил  

Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Напиши нова тема Темата е заключена, не можете да променяте мнения.  [ 1503 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 82, 83, 84, 85, 86, 87, 88 ... 101  Следваща

Подобни теми   Автор   Отговори   Преглеждания    Последно мнение 
Няма непрочетени мнения в тази тема. Въпрос към "връзки с обществеността"

в ФЖМК

alexxela

3

2790

22 Окт 2010, 17:32

Borisg Преглежда последните мнения

Няма непрочетени мнения в тази тема. Връзки с обществеността - задочно - 2010/2011

в ФЖМК

Chinedu_Obasi

1

2129

22 Авг 2010, 22:59

Etien Преглежда последните мнения

Няма непрочетени мнения в тази тема. Приетите Връзки с обществеността : Да се запознаем ! :)

в КСК 2009-2010

migeya

2

1165

03 Сеп 2009, 12:27

pavlik Преглежда последните мнения

Няма непрочетени мнения в тази тема. Връзки с обществеността, Журналистика, Психология ?!?

в КСК 2011-2012

annie_naydenova

6

1146

07 Авг 2011, 23:25

svetlio.varna Преглежда последните мнения

Няма непрочетени мнения в тази тема. Журналистика, връзки с обществеността, или книгоиздаване?

[ Отиди на страница: 1, 2 ]

в КСК 2012-2013

bobka

28

3525

17 Юли 2012, 16:09

vasko Преглежда последните мнения