Първото за което се сетих бяха подслушванията, но нарочно НЕ писах за тях по две причини, първо беше ме страх да не попадна на проверяващ симпатизант на ГЕРБ който да ми свали оценката защото да пишеш за подслушванията е все едно да пишеш против ГЕРБ, а аз не съм симпатизант на нито една партия защото всички са еднакви - обещават преди изборите, после гледат собственият си джоб ... А другата причина е, защото не бях сигурен колко ще мога да напиша по тази тема, тъй като аз имам малко по-различно виждане за въпрсните подслушвания ...
Всъщност аз писах за вредата от мобилните телефони и за това как една от първите думички на новородените не е "мама" или "тати", а е "Ало" - свидетел съм на няколко такива случай в които родителите си дават телефоните на децата още преди да са проговорили и ги учат да говорят по телефона и тъй като на предварителния изпит се издъних с оценка от 3.32 и то защото засегнах 4-5 различни неща и почти не си защитих тезите, които бях изградил - сега писах точно за вредата като разказах случките и поясних какви са вредите и при по-големите :=)
P.S. Под вреди нямам предвид за облъчванията от клетките и опасността от рак на мозъка при продължително говорене, а за лишението от физична връзка между хората - тъй като е по-лесно да си звъннат по телефона и да си говорят по няколко часа, вместо да се видят, да се разходят и т.н.

Въпреки, че темата ми се стори доста по-гадна от тази на предварителния изпит - мисля че се справих доста по-добре, но резултатите ще покажат ...

Поздрави! =)