Judas написа:
Имах предвид среброто в класирането, ама явно не се разбираме с теб. Но пък забелязвам, че постоянно обръщаш плочата. Нали уж спорехме само за по-посетените мачове? Ти ми се хвалиш с вашите 10-12 000 събрани само 3 пъти през пролетта? Това ли е за теб най-голямото постижение? Пак ти дадох конкретни факти в съвсем огледална ситуация - когато ние се борим за титла и когато вие се борите за титла. Виждаш нагледно как си ходим на мачове съвсем сериозно.
А що така за Насето? Кой е по-добър вариант за теб?
Ти май наистина не осъзнаваш, че никой освен вас не го ебе, къде ще замине тая титла. Ако я спечелиш, радваш й се 1 ден. Ако я загубиш, съжаляваш 1 ден. Не знам какво е, ако изобщо нямаш шанс за нея. Предполагам си го казал, за да се опиташ да ме подразниш, но пък аз дори не схванах за какво иде реч. Та по темата, среброто наистина е благороден метал, но отново не бих се нарекъл сребролюбец (принципно това е название за хора, обсебени от парите, използваш го неправилно). За Сираков причините са много, но като цяло е страшно конфликтна личност и той сам се компрометира. Факт е, че когато е в Левски имаме успехи, (всъщност не съм сигурен, дали не е най-успешният ръководител в българския футбол на база на успехите) но както казах, левскарите ни интересуват различни неща. Тоест нека има успехи, но не и на всяка цена. Лично мое мнение е, че трябва Боримиров да продължи работата си - доказал е, че може да печели, но по-важното е, че е по-близко до нашите ценности от Сираков.
П.П. За публиката не си прав. Вие имате публика от около 20 години. Ако не си гледал клипове, гледай и се образовай. Може би си чувал и историята за Мишо Юдата. Абе като цяло разпределяне на квоти за дербито и който и да е мач, го въведохте вие, защото просто съотношението беше убийствено в наша полза. Иначе отборът ни е с точно 34 години по-стар, не знам какви са тези 20-30-68,7...